MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα βρήκαν με ΟΚΥπΥ και αναστέλλονται τα απεργιακά μέτρα σε Γ.Ν Λάρνακας-Αμμόχωστου

Advertisement

Sponsored by exness

Αναστέλλονται τα απεργιακά μέτρα σε Νοσοκομείο Λάρνακας και Αμμοχώστου – Απέστειλε πρόταση ο ΟΚΥπΥ  και ικανοποίησε τις συντεχνίες – Έλαβαν διαβεβαιώσεις οι συντεχνίες και αναμένουν πράξεις μέχρι τις 8 Μαρτίου

Ικανοποίησε η πρόταση ΟΚΥπΥ τις συντεχνίες ΠΑΣΥΕΚ-ΠΕΟ,ΟΕΚΔΥ-ΣΕΚ οι οποίες θα προχωρούσαν την Τρίτη με απεργιακά μέτρα στα Νοσοκομεία Λάρνακας και Αμμοχώστου.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times αναστέλλεται η απεργιακή κινητοποίηση. Οι συντεχνίες αφού έλαβαν διαβεβαιώσεις από τον ΟΚΥπΥ, αναμένουν και πράξεις μέχρι τις 8 Μαρτίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι φωνάζουν για σοβαρές ελλείψεις σε ωρομίσθιο προσωπικό, έκαναν λόγο για «απαράδεκτα παθητική στάση του ΟΚΥπΥ παρά τις προειδοποιήσεις μας και η τεράστια καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μελέτης για την στελέχωση οδήγησαν τους εργαζόμενους στην σημερινή ομόφωνη απόφαση λήψης δυναμικών μέτρων».

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται επίσης για τις κτηριακές εγκαταστάσεις καθώς και για τη μη πρόσληψη επιπρόσθετου προσωπικού.

Διαχρονική θέση και των δύο Συνδικαλιστικών Οργανώσεων όπως ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους, παραμένει η αναβάθμιση των ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες σε συνδυασμό πάντοτε με τις ανθρώπινες και ασφαλείς συνθήκες εργασίας που θα έπρεπε να επικρατούν εν έτει 2024.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network