MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έχουμε κρεβάτια, ξεμείναμε από νοσηλευτές

Advertisement

Sponsored by exness

Το πρόβλημα χρονίζει αλλά… δεν «συγκινούνται»

Της Μικαέλας Κουλλέ

Το πρόβλημα υποστελέχωσης στα Δημόσια Νοσηλευτήρια συνεχίζει να υφίσταται εδώ και χρόνια με τους αρμόδιους να μην «συγκινούνται» από ότι φαίνεται και να αφήνουν κρεβάτια σε Νοσοκομεία ανεκμετάλλευτα, αλλά και χιλιάδες ευρώ να καταλήγουν στον ιδιωτικό τομέα.

Advertisement

Ποιος ακούει τελικά τους νοσηλευτές που διαχρονικά φωνάζουν για το θέμα; Από ότι φαίνεται κανείς, καθώς το πρόβλημα διαιωνίζεται και δημιουργεί ολοένα και μεγαλύτερο κενό στα Νοσοκομεία μας, που κατά τα άλλα θα έπρεπε να ήταν ανταγωνιστικά, έναντι στα ιδιωτικά.

Δια στόματος του εκπροσώπου της ΠΑΣΥΝΟ μάθαμε πρόσφατα ότι υπάρχουν 100 κρεβάτια διαθέσιμα στα Νοσοκομεία, τα οποία όμως παραμένουν ανεκμετάλλευτα, λόγω έλλειψης νοσηλευτών. Αποτέλεσμα αυτού ασθενείς να αποστέλλονται στον ιδιωτικό τομέα για να εξυπηρετηθούν.

Και διερωτόμαστε εμείς τώρα γιατί το δημόσιο «συναίνει» να πηγαίνουν στον ανταγωνισμό ένα τεράστιο χρηματικό ποσό ημερησίως. Επίσης διερωτόμαστε αυτοί που λαμβάνουν αποφάσεις, όντως λειτουργούν υπέρ του δημοσίου; Η μήπως δεν τους νοιάζει να επιλύσουν προβλήματα;

Εγώ σας λέω ότι και με το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΟΚΥπΥ, πάλι θα συζητάμε για υποστελέχωση και του χρόνου με υγεία θα ψάχνουν νοσηλευτές με το κεράκι.

Η αδιαφορία έχει και τα όριά της.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network