MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πρόεδρος Αρχής Λιμένων: «Ιστορική στιγμή… Ευχόμαστε περισσότερες ακτοπλοϊκές συνδέσεις»

Advertisement

Sponsored by exness

Ανακοίνωση της Αρχής Λιμένων για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου–Ελλάδας – Όσα ανέφερε σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος – Κάνει λόγο για μία ιστορική στιγμή

Την ευχή για περισσότερες ακτοπλοϊκές συνδέσεις και αναφορά στο πείσμα, τον επαγγελματισμό και τον πλήρη συντονισμό για την υλοποίηση του σχεδιασμού και των διαδικασιών για την ακτοπλοϊκή σύνδεση, έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων.

Advertisement

Συγκεκριμένα, η Αρχή Λιμένων Κύπρου, με αφορμή την επανέναρξη της ακτοπλοϊκής γραμμής μεταξύ του Λιμανιού Λεμεσού και του Λιμανιού του Πειραιά, χαιρετίζει την επανασύνδεση Κύπρου–Ελλάδας με πλοίο της γραμμής και τονίζει την σημασία της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιωτικού μας κράτους με την ηπειρωτική Ελλάδα και κατ’ επέκταση την Ευρώπη.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου Δρ. Αντώνης Στ. Στυλιανού ανέφερε ότι «η επανέναρξη της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κύπρου–Ελλάδας αποτελεί μια ιστορική στιγμή για τον Τόπο μας. Μετά από 21 χρόνια απουσίας, πλέον υπάρχει για όλους αυτή η επιλογή, η οποία εκτιμούμε ότι θα αγκαλιαστεί από το κοινό, αφού παρέχει και τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων, μεταφοράς οχημάτων, κατοικίδιων, εξοπλισμού και άλλων. Ως Αρχή Λιμένων Κύπρου, με ιδιαίτερα παραγωγικό τρόπο συνεισφέραμε στην υλοποίηση του σχεδιασμού και των διαδικασιών για την ακτοπλοϊκή σύνδεση και συγχαίρουμε τους πρωτοστάτες αυτού του εγχειρήματος που με πείσμα, επαγγελματισμό και πλήρη συντονισμό δημιούργησαν τις συνθήκες για την υλοποίηση της σύνδεσης. Ευχόμαστε όπως το εγχείρημα αυτό δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες που θα το μεγαλύνουν έτι περισσότερο, με περισσότερες ακτοπλοϊκές συνδέσεις που είμαστε βέβαιοι θα επωφελήσουν τον τόπο μας.»

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε κατά την πρώτη αναχώρηση του M/V Daleela, η οποία θα πραγματοποιεί τις πλόες της ακτοπλοϊκής γραμμής στην παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και πλήθος κρατικών και τοπικών αξιωματούχων και εκπροσώπους της λιμενικής και τουριστικής κοινότητας την Αρχή Λιμένων Κύπρου, εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Δρ. Αντώνης Στ. Στυλιανού, ο Γενικός Διευθυντής της Αρχής κ. Άνθιμος Χριστοδουλίδης και ο Διευθυντής του Λιμανιού Λεμεσού κ. Παναγιώτης Αγαθοκλέους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network