MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξύρισαν μουστάκια για το Movember στο παλιό λιμάνι Λεμεσού (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ξύρισαν μουστάκια για το Movember στο παλιό λιμάνι Λεμεσού – Με στόχο την ευαισθητοποίηση για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη

Με στόχο την ευαισθητοποίηση για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Movember Cyprus, η Αρχή Λιμένων Κύπρου ξύρισε μουστάκια, στο παλιό λιμάνι της Λεμεσού.

Advertisement

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΓΤΠ, την πρωτοβουλία της ΑΛΚ, στήριξαν ποδοσφαιριστές των τριών ομάδων της Λεμεσού, Απόλλωνα, ΑΕΛ και Άρη, καθώς και μέλη της Apollon Ladies, που είχαν την ευκαιρία να προβάλουν τη στήριξή τους στον κοινωφελή σκοπό και να αλληλεπιδράσουν με το κοινό που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου Δρ Αντώνης Στυλιανού αναφέρθηκε στη σημασία της ευαισθητοποίησης για τον συγκεκριμένο σκοπό και της συνεισφοράς οργανισμών όπως η Αρχή Λιμένων Κύπρου, για την ευρύτερη μετάδοση των μηνυμάτων της εκστρατείας, ειδικά σε έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για το κοινό, όπως είναι το παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Ο Διευθυντής του λιμανιού Λεμεσού, Παναγιώτης Αγαθοκλέους σε δήλωσή του ανέφερε ότι η εκδήλωση πλέον έχει θεσμοθετηθεί και «με τη στήριξη της Διοίκησης και της Διεύθυνσης συνεχίζουμε προωθώντας τους σκοπούς της ενημέρωσης για την αντρική υγεία».

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου ευχαριστεί τους συμμετέχοντες και ειδικότερα τις τοπικές ομάδες και οργανωμένα σύνολα της πόλης που στήριξαν με τη συμμετοχή τους την διοργάνωση, ως επίσης τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Βασίλη Δημητριάδη, το Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαΐδη και στους βουλευτές που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

«Η Αρχή Λιμένων Κύπρου παραμένει σταθερή στην προώθηση τέτοιων δράσεων που στόχο έχουν την ενημέρωση του κοινού, στα ανοικτά μας λιμάνια με υψηλή επισκεψιμότητα, για θέματα που αφορούν στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο και για το οποίο ο Οργανισμός επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network