MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στην εξίσωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας και η Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Στην εξίσωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας και η Λάρνακα – Με 22 δρομολόγια από Λεμεσό και Λάρνακα η φετινή σεζόν – Αρχίζουν τον Μάιο και ολοκληρώνονται τον Σεπτέμβριο

Του Νικόλα Πέτρου Καπαρτή

Στην εξίσωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας και η Λάρνακα, μετά τη Λεμεσό.

Advertisement

Συγκεκριμένα, τη φετινή σεζόν θα πραγματοποιηθούν 22 συνολικά δρομολόγια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας, με τα 8 εξ αυτών να αρχίζουν από το λιμάνι της Λάρνακας.

Μιλώντας στη Cyprus Times o Διευθύνων Σύμβουλος της Scandro Holding Ltd, Μάριος Μιχαήλ, ευχαρίστησε την νέα Υφυπουργό Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη, για το ενδιαφέρον που επέδειξε για το συγκεκριμένο πρότζεκτ και μας ανέφερε πως η ίδια τους έχει διαβεβαιώσει πως θα βρίσκεται δίπλα τους για την εδραίωση και ενδυνάμωση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Κύπρου-Ελλάδας.

Ακολούθως, ο κ. Μιχαήλ εξήγησε πως «η γραμμή θα πραγματοποιήσει αρχικά 14 δρομολόγια από Λεμεσό προς Πειραιά, θα αφήσουμε ένα κενό για να μπορέσουν και ο κόσμος να προγραμματιστεί και μετά θα γίνουν άλλα 8 από τη Λάρνακα».

Κληθείς να σχολιάσει πώς προέκυψε η προσθήκη δρομολογίων που θα εκκινούν από το λιμάνι της Λάρνακας, ο κ. Μιχαήλ απάντησε πως κατά τη περσινή σεζόν δεν υπήρχε διαχειριστής στο λιμάνι της Λάρνακας, αφού ανέλαβαν από τον Ιανουάριο. Οι διαχειριστές μας προσέγγισαν για να μπορέσουμε να κάνουμε μια συνεργασία από τη Λάρνακα».

Υπέδειξε δε, πως η προσθήκη της Λάρνακας στην ακτοπλοϊκή σύνδεση Κύπρου και Ελλάδας, ήταν κάτι το οποίο το ζητούσαν και οι πολίτες, διότι «αυτό θα βόλευε περισσότερο του κατοίκους Λευκωσίας και Λάρνακας, παρά το δρομολόγιο της Λεμεσού».

«Συνεπώς», συνέχισε, «με αυτά τα δεδομένα αποφασίσαμε να δώσουμε και 8 δρομολόγια στη Λάρνακα, για να βοηθήσουμε και το λιμάνι στο ξεκίνημα του αλλά να βοηθήσουμε και τον κόσμο που μας το ζητούσε».

Ερωτηθείς πότε θα αρχίσουν τα δρομολόγια, ο κ. Μιχαήλ απάντησε πως θα αρχίσουν τον Μάιο και θα ολοκληρωθούν τον Σεπτέμβριο.

Τέλος, ο κ. Μιχαήλ εξέφρασε την εκτίμηση ότι το ενδιαφέρον θα είναι ακόμα πιο αυξημένο σε σχέση με πέρσι, καθώς η εταιρεία δέχεται πληθώρα τηλεφωνημάτων από πολίτες οι οποίοι ζητούν να κάνουν προκρατήσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ

ShootandGoal