MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξανά στο μηδέν για τον φόνο Πογιατζή στην Πάφο. Αναστάληκε η ποινική δίωξη των τριών

Advertisement

Sponsored by exness

Στα χέρια του Εισαγγελέα πόρισμα έρευνας για τη μεταστροφή του μάρτυρα και πως κατέληξε η ένορκη δήλωση του στον συνήγορο υπεράσπισης του ενός

Aναστάληκε η ποινική δίωξη εναντίον τριών  κατηγορουμένων 34, 41 και 27 ετών οι οποίοι είχαν συλληφθεί για την υπόθεση δολοφονίας του Λεόντιου Πογιατζή το καλοκαίρι του 2021.

Advertisement

Η εξέλιξη αυτή όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times προέκυψε μετά που ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας για τη δολοφονία του 60χρονου αναίρεσε με ένορκη δήλωση του την κατάθεση που είχε δώσει στην αστυνομία, με την οποία ενοχοποιούσε τους τρεις που είχαν συλληφθεί .

Ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στη σημερινή δικάσιμο παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου και κατάθεσε ενόρκως ότι δεν έχει πρόθεση να μαρτυρήσει εναντίον των τριών κατηγορουμένων.

Στην προηγούμενη δικάσιμο ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης διέταξε να γίνει έρευνα προκειμένου να διερευνηθούν οι λόγοι που ο βασικός μάρτυρας αναίρεσε με ένορκη δήλωση του κατάθεση που είχε δώσει στην αστυνομία.

Η Νομική Υπηρεσία έδωσε οδηγίες στην Αστυνομία να διερευνήσει όχι μόνο τους λόγους της μεταστροφής της θέσης του μάρτυρα, αλλά και το πώς η ένορκη του δήλωση κατέληξε στα χέρια του συνηγόρου υπεράσπισης του ενός εκ των κατηγορούμενων στην υπόθεση.

Η έρευνα διερευνήθηκε και το σχετικό πόρισμα όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο επιδόθηκε ενώπιον του Γενικού Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network