MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ανατροπή στη δολοφονία Πογιατζή. Έκανε «πίσω» ο μάρτυρας… εν αναμονή εξελίξεων

Advertisement

Sponsored by exness

Τα άλλαξε ο μάρτυρας της Αστυνομίας – Στη βάση των όσων είχε αναφέρει, η Αστυνομία είχε προβεί σε τρεις συλλήψεις – Έπονται εξελίξεις στην υπόθεση του στυγερού εγκλήματος

Ανατροπή φαίνεται να σημειώνεται στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 62χρονου Λεόντιου Πογιατζή που διαπράχθηκε το πρωί της 15ης Ιουλίου 2021 στην Αναρίτα της Πάφου, αφού ο μάρτυρας φαίνεται να κάνει πίσω και να αποσύρει τα όσα ανέφερε στους ανακριτές.

Advertisement

Συγκεκριμένα, με ένορκο δήλωση αναίρεσε τα όσα είχε καταθέσει και τα οποία «έδεναν» τους τρεις υπόπτους με το στυγερό έγκλημα.

Στη βάση της μαρτυρίας του, οι αρχές είχαν προχωρήσει τον Μάιο, εννέα δηλαδή μήνες μετά τη δολοφονία του Πογιατζή, σε τρεις συλλήψεις. Πρόκειται για Ελληνοκύπριο ηλικίας 41 ετών, Ελληνοκύπριο ηλικίας 27 ετών που εκτίει ποινή φυλάκισης και Σύρο ηλικίας 37 ετών. Και οι τρεις αντιμέτωποι με τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας για φόνου, φόνο εκ προμελέτης, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, παράνομης κατοχή και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και εμπρησμού οχήματος.

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 30 Ιουνίου και ουδείς αποκλείει το ενδεχόμενο οι τρεις να αφεθούν ελεύθεροι.

Η μαρτυρία του που τους «έκαψε»

Η Αστυνομία είχε προχωρήσει στην σύλληψη των δυο ανδρών εξ αυτών μετά από τη μαρτυρία από πρόσωπο ο οποίος φαίνεται να ήταν παρών στην συζήτηση που έγινε στο σπίτι του Σύρου, στο χωριό Κονιά. Του είχαν προτείνει μάλιστα να συμμετάσχει στην δολοφονία ή να τους προμηθεύσει με πιστόλι με χρηματικό αντίτιμο 20 χιλιάδων ευρώ.

Όπως αναφέρθηκε σε παλαιότερα δημοσιεύματα, ο μάρτυρας της αστυνομίας είχε αναφέρει σε κατάθεση του ότι αποχώρησε από την συζήτηση  των άλλων τριών αρνούμενος να συμμετέχει στην εγκληματική ενέργεια, αλλά κρυφάκουσε ότι στόχος ήταν ο Λεόντιος Πογιατζής, «για να μείνει κλειστό το στόμα του», κατά την έκφραση ενός από τους υπόπτους. Είχαν σχεδιάσει  μάλιστα και την διαφυγή τους αφού, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία μετά την δολοφονία θα κατέφευγαν σε σπίτι στο χωριό Τίμη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network