MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σύσκεψη στο Αρχηγείο για την υπόθεση Ουζόχο

Advertisement

Sponsored by exness

Καθορίζονται σήμερα οι επόμενες κινήσεις των ανακριτών για την υπόθεση του Νιγηριανού τερματοφύλακα της Ανόρθωσης – Ξανά για κατάθεση ο γιατρός της Ανόρθωσης – Εκδικάζεται σήμερα η ένσταση του Απόλλωνα

Advertisement

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για την την υπόθεση του Νιγηριανού τερματοφύλακα της Ανόρθωσης, Φράνσις Ουζόχο. Οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται  σήμερα να πραγματοποιήσουν σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας, κατά την οποία θα καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων και δεν αποκλείεται να προβεί σε νέες συλλήψεις.

Εξάλλου, σήμερα αναμένεται να ανακριθεί εκ νέου ο αναπληρωτής πρόεδρος και γιατρός της ομάδας Κυριακός Γιάγκου, ο οποίος τελεί υπό τριήμερη κράτηση, ως ύποπτος για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και της εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.

Κατά την πρώτη κατάθεση, όπως ανέφερε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της η Cyprus Times, ο κύριος Γιάγκου τήρησε σιγή ιχθύoς και δεν έδωσε καμία απάντηση στους ανακριτές της υπόθεσης. Το διάταγμα κράτησης του λήγει αύριο.

Άγνοια δηλώνει ο Παντελή

Στο μεταξύ, κατά τη χθεσινή ημέρα, το κατώφλι του Αρχηγείου πέρασαν για κατάθεση και ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή και ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής, ενώ αναμενόταν να κληθούν στην Αστυνομία ο μάνατζερ του, καθώς και οι δύο ποδοσφαιριστές στους οποίους φαίνεται να ανήκουν τα πιστοποιητικά στα οποία βασίστηκε η έκδοση του δελτίου υγείας του Ουζόχο.

Κατά την κατάθεση του ο κύριος Παντελή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», δήλωσε άγνοια για το αμφιλεγόμενο δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπόλοιπες διαδικασίς έκδοσης δελτίων υγείας.

Αποφασίζει το Αθλητικό Δικαστήριο

Ενώ σήμερα αναμενόταν ότι το Αθλητικό Δικαστήριο θα εκδίκαζε την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση, στον οποίο συμμετείχε ο Ουζόχο, τελικά αναβλήθηκε.

Η εκδίκαση ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network