MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Έρευνες και ανακρίσεις να «κλειδώσουν» το ρόλο του αδελφού. Έριξε και νέο όνομα

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχείς ανακρίσεις, στο μικροσκόπιο διαδρομές, τεκμήρια και μαρτυρίες ενώ συνεχώς «πέφτουν» νέα ονόματα ενώπιον των ανακριτών – Ο 30χρονος ύποπτος έδωσε κάποια σημαντικά στοιχεία όσον αφορά τον 44χρονο αδελφό του δράστη ωστόσο οι ανακριτές επιχειρούν να «κλειδώσουν» πέραν πάσης αμφιβολίας την παρουσία του εντός της εξοχικής κατοικίας – Ανοικτό ενδεχόμενο να ανέβει ο αριθμός των συλλήψεων

Έχουν τη μαρτυρία του 30χρονου και κλειδώνουν την παρουσία του 44χρονου υπόπτου στην περιοχή του Αμιάντου από το σήμα του κινητού του τηλεφώνου, αναζητούν ωστόσο ακόμα τεκμήρια που να τον τοποθετούν εντός της εξοχικής κατοικίας την επίμαχη χρονική στιγμή που διαπράχθηκε το διπλό φονικό, από τη νύχτα της 16ης Νοεμβρίου μέχρι και την επόμενη μέρα.

Advertisement

Προς τούτο, αναμένεται ότι θα επιστρέψουν στα εργαστήρια όλα τα τεκμήρια που εξασφαλίστηκαν κατά τις έρευνες στην οικία, προκειμένου να διαφανεί κατά πόσον σε αυτά υπάρχουν αποτυπώματα του 44χρονου, που τελεί υπό κράτηση για 7 μέρες.

Πάντως, τα όσα ανέφερε στους ανακριτές ο 30χρονος Σύρος που συνελήφθη το Σάββατο και εμφανίζεται συνεργάσιμος, φαίνεται ότι ήταν διαφωτιστικά ως προς την εμπλοκή του 44χρονου στην υπόθεση.

«Έριξε» κι άλλο όνομα…

Ο 44χρονος αδελφός του καθ’ ομολογία δολοφόνου τοποθετεί τον εαυτό του στη σκηνή κατά το επίμαχο διάστημα 16 και 17 Νοεμβρίου, αρνούμενος όμως κάθε ανάμειξη στο έγκλημα. Ισχυρίστηκε ότι αν και βρέθηκε στο εξοχικό, στις 16 Νοεμβρίου, παρέμεινε στον εξωτερικό χώρο, και αυτό επειδή φοβόταν ότι κάποιοι θα έκαναν κακό στον αδελφό του, ενώ για τις 17 του μήνα είπε ότι επέστρεψε Λεμεσό, παρέλαβε δεύτερο πρόσωπο και κατευθύνθηκαν ξανά στην εξοχική κατοικία. Είπε πως μετά επέστρεψε πάλι Λεμεσό. Για το δεύτερο πρόσωπο, όπως πληροφορούμαστε έδωσε ένα όνομα στους ανακριτές που ξεκίνησαν ήδη να τον αναζητούν.

Για τον λάκκο, είπε ότι κατά το απόγευμα και μετά από συνεννόηση με τον αδελφό του, μετέβηκε πάλι στην εξοχική κατοικία για να δει κατά πόσον αυτός ανοίχθηκε για να κάνουν γούρνα στην αυλή. Όπως ακούστηκε στο Δικαστήριο, όταν μετέβηκε εκεί είδε δύο άγνωστους αλλοδαπούς να ανοίγουν λάκκο με κάγκο και παρέμεινε εκεί μέχρι την άφιξη του αδελφού του. Όπως ισχυρίστηκε, αφού ανοίχθηκε ο λάκκος αυτός παρέλαβε τους αλλοδαπούς και τους μετέφερε σε συγκεκριμένο σημείο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού χθες, ο 44χρονος είπε πως ούτε για πτώματα γνώριζε, ούτε ότι ο αδελφός του έκανε φόνους και πως δεν ήταν παρών κατά τη διάπραξη τους.

Έμαθε για την άφιξη της Αστυνομίας… έκρυψε το όπλο

Οι ανακριτές της υπόθεσης, κατέχουν μαρτυρία ότι συγκεκριμένη μέρα, μετά τη σύλληψη του 32χρονου δράστη κι ενώ ο 44χρονος βρισκόταν σε ανεγειρόμενη οικοδομή στην περιοχή Αγίου Αθανασίου μαζί με τον 30χρονο που τελεί υπό κράτηση και άλλα πρόσωπα, δέχτηκε τηλεφώνημα. Ακολούθως, προειδοποίησε του παρευρισκομένους ότι επρόκειτο να αφιχθεί στο σημείο η Αστυνομία και μετέβη στο φορτηγό του δράστη, πήρε από μέσα ένα κυνηγετικό όπλο και το τοποθέτησε σε άλλο όχημα. Σύμφωνα με τον 30χρονο πρόκειται για όπλο που ανήκει στον καθ’ ομολογία δολοφόνο.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, οι ανακριτές είναι εδώ και κάποιες μέρες πεπεισμένοι ότι στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται ο κύκλος των συλλήψεων να μεγαλώσει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network