MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Δεν έλεγε λέξη για τον αδελφό του… Ενώπιον Δικαστηρίου ο 44χρονος για τη διπλή γυναικοκτονία

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον Δικαστηρίου ο 44χρονος αδελφός του καθ’ ομολογία δολοφόνου – Μπαίνουν ένα-ένα στη θέση τους τα κομμάτια του παζλ – Δεν αποκλείουν και νέες συλλήψεις για την υπόθεση της διπλής γυναικοκτονίας με θύματα τις δύο γυναίκες από τη Ρωσία

Ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο, που δεν είναι άλλος από τη διαλεύκανση της υπόθεσης της διπλής γυναικοκτονίας, έκαναν χθες οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού που πέρασαν χειροπέδες σε 44χρονο από τη Συρία. Πρόκειται για τον αδελφό του 32χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου που όπως φαίνεται όλο αυτό το διάστημα επιχειρούσε να τον αφήσει έξω από την υπόθεση, εμμένοντας στον ισχυρισμό ότι έδρασε και ολοκλήρωσε το στυγερό έγκλημα μόνος του.

Advertisement

Η σύλληψη όμως του 30χρονου Σύρου το Σάββατο «ξεκλείδωσε» τις εξελίξεις. Οι ανακριτές κατέχουν στοιχεία και μαρτυρία που τοποθετούν και τον 44χρονο στη σκηνή του άγριου φονικού το βράδυ της 16ης προς 17η Νοεμβρίου. Τα σενάρια από την αρχή έδειχναν ότι στην εξοχική κατοικία βρέθηκαν κι άλλα πρόσωπα. Οι έρευνες προκειμένου να επιβεβαιωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας η παρουσία τους τη συγκεκριμένη μέρα και όχι προηγουμένως, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη ενώ ο 44χρονος -που αρνείται ανάμειξη στο φονικό- παρουσιάζεται σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Καθοριστικά για τις εξελίξεις φαίνεται πως ήταν και τα αποτελέσματα από την ανάλυση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του 30χρονου.

Όλα ξανά στο μικροσκόπιο

Πάντως οι ανακριτές της υπόθεσης μελετούν ξανά και ξανά ένα προς ένα όλα τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους. Όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρθηκε από αρμόδια πηγή, θα ελεγχθούν όλα τα τεκμήρια ξανά, ακόμα και τα όπλα που κατασχέθηκαν από την πρώτη στιγμή από την οικία του 32χρονου για το ενδεχόμενο εντοπισμού DNA κάποιου από τους άλλους συλληφθέντες.

Δεδομένο θεωρείται ότι θα «ξεσκονίσουν» και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 44χρονου ενώ θα αναζητηθούν κλειστά κυκλώματα που να καταγράφουν τον χρόνο της διαδρομής του προς τον Αμίαντο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την διαδικασία στο Δικαστήριο ενδέχεται να γίνει νέα έρευνα στο εξοχικό, δεν αποκλείεται και στην παρουσία του 44χρονου υπόπτου.

Είπε ότι πρόσβαλαν τη θρησκεία και τον ανδρισμό του

Λίγες ώρες πριν προχωρήσουν σε νέα σύλληψη, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού οδήγησαν ενώπιον Δικαστηρίου τον 32χρονο καθ’ ομολογία δράστη, το διάταγμα κράτησης του οποίου ανανεώθηκε για άλλες 8 μέρες.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο 32χρονος φαίνεται πως ισχυρίστηκε στους ανακριτές ότι του φονικού προηγήθηκε διαπληκτισμός με τις δύο γυναίκες, για θέματα που αφορούν τη θρησκεία και τον ανδρισμό του. Λέει μάλιστα πως η μία εκ των δύο απείλησε να τον καταγγείλει για βιασμό. Τότε θόλωσε και τις σκότωσε, όπως είπε ανακρινόμενος.

Στο μεταξύ, εξασφάλισαν από τον 30χρονο ύποπτο και φίλο του καθ’ ομολογία δολοφόνου, που επίσης τελεί υπό κράτηση από την Κυριακή, τα μικρά όνομα των δύο ανδρών αραβικής καταγωγής που όπως ανέφερε στη κατάθεση του βρίσκονταν στο εξοχικό στις 13 Νοεμβρίου με τον 32χρονο και τα δυο θύματα. Είπε πως εάν τους δει μπορεί να τους αναγνωρίσει.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού είναι πλέον πεπεισμένοι πως στην υπόθεση εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα και δεν αποκλείεται ο κύκλος των συλλήψεων να διευρυνθεί.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network