MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ισχυρίστηκε ότι προηγήθηκε διαπληκτισμός με τις 2 γυναίκες ο δολοφόνος. Έδωσε ονόματα ο φερόμενος συνεργός

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση για άλλες 8 μέρες ο καθ’ ομολογία δράστης της διπλής γυναικοκτονίας – Κεκλεισμένων των θυρών ξανά η διαδικασία – Έδωσε δύο ονόματα ο 30χρονος – Επιχειρούν να στήσουν όλα τα κομμάτια του παζλ οι ανακριτές

Επιχειρώντας να απαντήσουν ένα προς ένα όλα τα ερωτήματα που άφησαν αναπάντητα με τις καταθέσεις τους οι δύο ύποπτοι, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού οδήγησαν ξανά σήμερα τον καθ’ ομολογία δολοφόνο των δύο γυναικών από τη Ρωσία ενώπιον Δικαστηρίου.

Advertisement

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την κράτηση του 32χρονου Σύρου για άλλες 8 μέρες, με τους ανακριτές να επιδίδονται στο διάστημα αυτό σε αγώνα δρόμου, προκειμένου να στήσουν όλα τα κομμάτια του παζλ.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού που διερευνούν την υπόθεση, θεωρούν δεδομένο ότι ούτε ο 32χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος αλλά ούτε και ο 30χρονος που θεωρείται ως συνεργός του, τα είπαν όλα.

Ως γνωστόν ο 32χρονος επιμένει ότι τα έκανε όλα μόνος του.

Ισχυρίστηκε ότι προηγήθηκε καυγάς

Πάντως, όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες ο 32χρονος δράστης φαίνεται πως ισχυρίστηκε στους ανακριτές ότι του φονικού προηγήθηκε διαπληκτισμός με τις δύο γυναίκες, για θέματα που αφορούν τη θρησκεία και τον ανδρισμό του.

Έδωσε δύο ονόματα ο 30χρονος…

Στο μεταξύ, οι ανακριτές στρέφουν την προσοχή τους και στον 30χρονο Σύρο που τελεί υπό κράτηση με διάταγμα δικαστηρίου από την Κυριακή. Ανακρινόμενος παραδέχτηκε ότι αρχικά είπε ψέματα, έπεσε σε κάποιες αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι βρέθηκε στο εξοχικό στον Αμίαντο, ισχυρίζεται όμως ότι αυτό έγινε άλλη μέρα και συγκεκριμένα στις 13 Νοεμβρίου και όχι την 16η προς 17η του μήνα.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, οι ανακριτές έχουν στα χέρια τους τεκμήριο, ένα προφυλακτικό, που τον συνδέει με τη σκηνή και συνεχίζουν τις έρευνες κάνοντας «φύλλο και φτερό» το αυτοκίνητο που κρατούσε ο δράστης προκειμένου να διαφανεί, μέσω εξετάσεων για DNA, αν επέβαινε του οχήματος και ήταν εν τέλει αυτός ο συνοδηγός που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες της Cyprus Times, ο 30χρονος έδωσε στους ανακριτές μικρά ονόματα για τους άλλους δύο αλλοδαπούς που τοποθετεί στη σκηνή και είπε ότι μπορεί να τους αναγνωρίσει αν τους δει. Κάτι που δεν αποκλείεται να φέρει εξελίξεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network