MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πρόσκληση ενδιαφέροντος Δήμου Λευκωσίας για εκδηλώσεις στη Λαϊκή Γειτονιά

Advertisement

Sponsored by exness

Οι προτάσεις θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ο χώρος θα είναι δωρέαν

Ο Δήμος Λευκωσίας προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους οργανωμένους φορείς, όπως υποβάλουν ολοκληρωμένες προτάσεις για τη διοργάνωση και φιλοξενία δράσεων και εκδηλώσεων στη Λαϊκή Γειτονιά. Οι προτάσεις θα πρέπει να υποβληθούν στον Δήμο Λευκωσίας το αργότερο μέχρι την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου και ο χώρος θα είναι δωρέαν, αναφέρει ο Δήμος σε ανακοίνωση.

Advertisement

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι ο Δήμος Λευκωσίας προτίθεται να παραχωρεί χώρους και υποστατικά στη Λαϊκή Γειτονιά για διεξαγωγή εκδηλώσεων τύπου street parties, θεματικές εκδηλώσεις όπως οινοποιίας, γαστρονομίας, παιδικές εκδηλώσεις, παζαράκια ή και άλλες εκδηλώσεις και δράσεις, καθημερινές και Σαββατοκύριακα.

Για τις προτάσεις που θα εγκριθούν θα παραχωρηθεί δωρέαν ο χώρος, η άδεια χρήσης του χώρου, η καθαριότητα, η τροχονομία και τροχαία ρύθμιση, η προβολή από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα μαζικής ενημέρωσης και η ευκαιρία προβολής του έργου τους και των συνεργατών τους. Σημειώνεται ταυτόχρονα ότι το κόστος ηλεκτρικού ρεύματος και του νερού θα καταβάλλεται από τους διοργανωτές.

Αναφέρεται ότι ενδιαφερόμενοι φορείς θα πρέπει να υποβάλουν ολοκληρωμένες προτάσεις για street parties, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν και κινητές μονάδες πώλησης φαγητών και ποτών (food and drink trucks), μουσική ή και εκδηλώσεις, δράσεις δρόμου (street shows), θεματικά παζαράκια επιδείξεις κ.α., ενώ επιπρόσθετα μπορούν να συμπεριλάβουν έκθεση και πώληση προϊόντων, βιβλίων, έργων τέχνης, μουσικά σύνολα, χορευτικές ομάδες, θεατρικά δρώμενα, κουκλοθέατρο, αφήγηση παραμυθιού, αθλητικές επιδείξεις, αθλητικές οργανώσεις, πολιτιστικούς φορείς, φιλανθρωπικά σωματεία, καλλιτέχνες, κ.α.

Διευκρινίζεται επίσης ότι οι προτάσεις θα εξετάζονται βάσει του περιεχόμενου τους, και θα δοθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της πρότασης. Σημειώνεται ότι οι διοργανωτές θα πρέπει να τηρούν τους κανονισμούς και να έχουν όλες τις άδειες π.χ πώλησης αλκοόλ στον δρόμο, άδεια μεγαφώνων, υγειονομικά πιστοποιητικά και όλα τα απαιτούμενα βάσει της σχετικής νομοθεσίας για θέματα ασφάλειας και υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email: ~culturalservice@nicosiamunicipality.org.cy, με την ένδειξη: «Πρόσκληση για Φιλοξενία ανοικτών εκδηλώσεων στη Λαϊκή Γειτονιά», με την υποβολή της πρότασης τους, τον τίτλο της διοργάνωση, λεπτομέρειες και ενδεικτική ημερομηνία/νίες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network