MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κινητή μονάδα ενημέρωσης για διαχείριση επικίνδυνων οικιακών αποβλήτων στη Λευκωσία

Advertisement

Sponsored by exness

Τοποθέτηση κινητής μονάδας ενημέρωσης για τη διαχείριση επικίνδυνων οικιακών αποβλήτων – Ανακοίνωση από τον Δήμο Λευκωσίας

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι η κινητή μονάδα ενημέρωσης για τη διαχείριση των επικίνδυνων οικιακών αποβλήτων θα επανατοποθετηθεί στο κέντρο της πρωτεύουσας και συγκεκριμένα στο άνοιγμα των πεζόδρομων Λήδρας – Ονασαγόρου από τις 19 μέχρι και τις 23 Φεβρουαρίου 2024.

Advertisement

Το κοινό θα μπορεί να τοποθετεί τα επικίνδυνα οικιακά απόβλητα από τη Δευτέρα 19, Τετάρτη 21 και Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 13:00, ενώ την Τρίτη 20 και Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 15:00.

Τα αντικείμενα που μπορεί κανείς να μεταφέρει στο σημείο είναι: μικρές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, φυτοφάρμακα, λιπάσματα, εντομοκτόνα, λιπαντικά, λάδια μηχανής, προϊόντα καθαρισμού, μελάνια / τόνερ εκτυπωτών, χρώματα / λάκες, μπογιές, διαλυτές, βερνίκια και φαρμακευτικά προϊόντα.

«Η δράση αυτή ταυτίζεται πλήρως με την εκστρατεία του Δήμου για ευαισθητοποίηση του κοινού ως προς την εισαγωγή καλών πρακτικών που συμβάλλουν σε μια πιο καθαρή, πράσινη και βιώσιμη Λευκωσία. Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει και να ενημερωθεί γι’ αυτό το πολύ σημαντικό θέμα», αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network