MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ολοκληρώνουν το παζλ των συλλήψεων… αγώνας δρόμου για συλλογή στοιχείων στην υπόθεση σχεδιαζόμενων δολοφονιών

Advertisement

Sponsored by exness

Ολοκληρώνουν τον κύκλο των συλλήψεων… επεξεργάζονται δεδομένα και προχωρούν με καταχώρηση της υπόθεσης των σχεδιαζόμενων δολοφονιών – Συλλέγουν όλα τα στοιχεία μετά και την πρόσφατη απόφαση του Ανωτάτου για τηλεπικοινωνιακά δεδομένα – Υπό κράτηση ο 21χρονος από το Λίβανο που συνελήφθη χθες… Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης και του 27χρονου από το Πακιστάν που είχε συλληφθεί στην Πάφο

Προς κλείσιμο του κύκλου των συλλήψεων οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου που διερευνούν την πολύκροτη υπόθεση των σχεδιαζόμενων δολοφονιών με φόντο την τρομοκρατία, μετά και την τελευταία σύλληψη ενός 21χρονου με καταγωγή τον Λίβανο.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, στον 21χρονο που συνελήφθη χθες στη Λεμεσό, οι ανακριτές οδηγήθηκαν από τις επαφές στο κινητό του 38χρονου Αζέρου, ο οποίος είναι ο φερόμενος εκτελεστής και συνελήφθη πρώτος περί τα τέλη Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία, όταν στην κατοχή του εντοπίστηκε πιστόλι και σιγαστήρας.

Ο 21χρονος παρουσιάστηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσία και τέθηκε υπό κράτηση για περίοδο 8 ημερών, ενώ για άλλες 8 μέρες ανανεώθηκε και το διάταγμα κράτησης ενός ακόμα εκ των συλληφθέντων, του 27χρονου Πακιστανού που είχε συλληφθεί στην Πάφο.

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι μετά και την πρόσφατη απόφαση του Ανωτάτου για τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα, οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να «κλειδώσουν» και άλλα τεκμήρια για να οδηγήσουν την υπόθεση ενώπιον Δικαστηρίου για καταχώρηση, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα. Ως γνωστόν, η Αστυνομία οδηγήθηκε στον εντοπισμό αρκετών από τους έξι κρατούμενους μέσω τηλεπικοινωνιακών δεδομένων και ουδείς θέλει να ρισκάρει την υπόθεση εξαιτίας της εξέλιξης με το Ανώτατο. Όπως φαίνεται, οι ανακριτές έχουν ενώπιον τους και άλλα στοιχεία σε σχέση με τους υπόπτους.

Το παζλ των συλλήψεων…

Ως γνωστόν, για την υπόθεση που κρίνεται ως ιδιαιτέρως σοβαρή, συνελήφθη περί τα τέλη Σεπτεμβρίου πρώτα ο 38χρονος Αζέρος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε όπλο και σιγαστήρας και εν συνεχεία από τα τηλεπικοινωνιακά του δεδομένα, οι ανακριτές οδηγήθηκαν σε 27χρονο από το Πακιστάν ο οποίος συνελήφθη στην Πάφο όπου ζει και εργάζεται. Από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 27χρονου, οι ανακριτές οδηγήθηκαν σε  άλλους δύο -έναν 25χρονο και έναν 32χρονο- επίσης από το Πακιστάν που συνελήφθησαν στη Λεμεσό στις 22 Οκτωβρίου. Ένας ακόμα Πακιστανός συνελήφθη στις 25 Οκτωβρίου. Με τον 21χρονο από τον Λίβανο, οι συλληφθέντες έγιναν συνολικά έξι.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Θα ψαχτεί…

Protathlima