MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

6η σύλληψη για τις σχεδιαζόμενες δολοφονίες. Χειροπέδες σε 21χρονο

Advertisement

Sponsored by exness

Νέα σύλληψη για την υπόθεση των σχεδιαζόμενων δολοφονιών – Στα χέρια της Αστυνομίας ένα ακόμα πρόσωπο

Στη σύλληψη ενός ακόμα προσώπου, του έκτου κατά σειρά, προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με τις υποθέσεις των σχεδιαζόμενων δολοφονιών για τις οποίες αρχικά συνελήφθη ένας Αζέρος.

Advertisement

Οι ανακριτές της υπόθεσης αξιολογώντας δεδομένα και στοιχεία, προχώρησαν στη σύλληψη ενός 21χρονου με καταγωγή από τον Λίβανο χθες στη Λεμεσό, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Ως γνωστόν, για την υπόθεση που κρίνεται ως ιδιαιτέρως σοβαρή, συνελήφθη περί τα τέλη Σεπτεμβρίου πρώτα ένας 38χρονος Αζέρος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε όπλο και σιγαστήρας και εν συνεχεία από τα τηλεπικοινωνιακά του δεδομένα, οι ανακριτές οδηγήθηκαν σε 27χρονο από το Πακιστάν ο οποίος συνελήφθη στην Πάφο όπου ζει και εργάζεται. Από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 27χρονου, οι ανακριτές οδηγήθηκαν στους άλλους δύο -έναν 25χρονο και έναν 32χρονο- επίσης από το Πακιστάν. Ένας ακόμα Πακιστανός συνελήφθη στις 25 Οκτωβρίου.

Όλα τα πρόσωπα από το Πακιστάν, εργάζονται ως διανομείς φαγητού και όπως έχει και σε προηγούμενα δημοσιεύματα αναφερθεί, φαίνεται πως αυτός ήταν ο τρόπος που βρήκαν οι εμπλεκόμενοι για να «χτυπήσουν».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network