MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Άλλος ένας στα «χέρια» της Αστυνομίας για τις σχεδιαζόμενες δολοφονίες. Ανακρίνεται στο Αρχηγείο

Advertisement

Sponsored by exness

Έφτασαν σε άλλο ένα πρόσωπο οι ανακριτές για την υπόθεση των σχεδιαζόμενων δολοφονιών και του πέρασαν χειροπέδες – Υπό κράτηση ο Αζέρος και άλλοι τρεις από το Πακιστάν

Ένα ακόμα πρόσωπο, το πέμπτο κατά σειρά σε διάστημα λίγων ημερών, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αρχηγείο Αστυνομίας όπου και ανακρίνεται για την υπόθεση των σχεδιαζόμενων δολοφονιών που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όχι μόνο των Κυπριακών αλλά και ξένων υπηρεσιών, αφού από την πρώτη στιγμή συνδέθηκε με θέματα τρομοκρατίας.

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, πρόκειται και αυτή τη φορά για πρόσωπο από το Πακιστάν ο οποίος εντοπίστηκε στη Λευκωσία, φόρεσε χειροπέδες και οδηγήθηκε ενώπιον των ανακριτών σε σχέση με την υπόθεση, καθώς φαίνεται ότι κάποιοι από αυτούς που τελούν υπό κράτηση άρχισαν να ανοίγουν το στόμα τους.

Μέχρι το πρωί αποφασίζεται η προσαγωγή του ενώπιον Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας τα δύο πρόσωπα από το Πακιστάν, που φόρεσαν χειροπέδες την Παρασκευή, μετά από έφοδο σε δύο διαμερίσματα που βρίσκονται στην ίδια πολυκατοικία σε περιοχή της Λεμεσού.

Ως γνωστόν, την υπόθεση που κρίνεται ως ιδιαιτέρως σοβαρή, συνελήφθη περί τα τέλη Σεπτεμβρίου πρώτα ένας 38χρονος Αζέρος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε όπλο και σιγαστήρας και εν συνεχεία από τα τηλεπικοινωνιακά του δεδομένα, οι ανακριτές οδηγήθηκαν σε 27χρονο από το Πακιστάν ο οποίος συνελήφθη στην Πάφο όπου ζει και εργάζεται. Από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 27χρονου, οι ανακριτές οδηγήθηκαν στους άλλους δύο -έναν 25χρονο και έναν 32χρονο- επίσης από το Πακιστάν. Και οι τρεις, εργάζονται ως διανομείς φαγητού και όπως έχει και σε προηγούμενα δημοσιεύματα αναφερθεί, φαίνεται πως αυτός ήταν ο τρόπος που βρήκαν οι εμπλεκόμενοι για να «χτυπήσουν».

Σε αυτό το στάδιο, ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο κύκλος συλλήψεων να μεγαλώσει κι άλλο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network