MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μέσω τηλεπικοινωνιακών δεδομένων στήθηκε το παζλ… Στο Δικαστήριο οι 2 για τις σχεδιαζόμενες δολοφονίες

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον Δικαστηρίου οι δύο που φόρεσαν χειροπέδες χθες για την υπόθεση των σχεδιαζόμενων δολοφονιών – Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα φαίνεται πως διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης

Οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν και οι εξελίξεις που καταγράφονται γύρω από την υπόθεση των σχεδιαζόμενων δολοφονιών με φόντο την τρομοκρατία για την οποία συνελήφθη αρχικά ένας Αζέρος, είναι ραγδαίες.

Advertisement

Οι χθεσινές επιχειρήσεις που στήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα στη Λεμεσό, οδήγησαν στη σύλληψη δύο ακόμα προσώπων μετά από έφοδο σε δύο διαμερίσματα, στην ίδια πολυκατοικία, σχετικά με την υπόθεση που έχει προσλάβει διεθνείς διαστάσεις.

Συνολικά οι συλληφθέντες μέχρι στιγμής είναι τέσσερις, ενώ αρμόδια πηγή που μίλησε στη Cyprus Times δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αυξηθούν.

Τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα «έστησαν» το πάζλ

Μετά τη σύλληψη του 38χρονου Αζέρου περί τα τέλη Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία, όταν εντοπίστηκε στην κατοχή του όπλο και σιγαστήρας, οι ανακριτές «ξεσκονίζοντας» τα τηλεπικοινωνιακά του δεδομένα σε τρεις συσκευές, οδηγήθηκαν σε 27χρονο από το Πακιστάν. Ο 27χρονος συνελήφθη στην Πάφο όπου ζει και εργάζεται ως διανομέας φαγητού. Οι συνομιλίες αλλά και το μπουφάν της εταιρείας στην οποία εργάζεται που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του Αζέρου, ήταν αρκετός σύνδεσμος για να παραμείνει και αυτός υπό κράτηση.

Οι τηλεφωνικές συνομιλίες του 27χρονου από το Πακιστάν, οδήγησαν εν συνεχεία τους ανακριτές και σε άλλα πρόσωπα. Ακολουθώντας τις «διαδρομές» οι ανακριτές έφτασαν χθες στη σύλληψη ενός 25χρονου και ενός 32χρονου επίσης από το Πακιστάν, που φόρεσαν χειροπέδες στη Λεμεσό.

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, στο κινητό του 27χρονου από το Πακιστάν, βρέθηκε και φωτογραφικό υλικό που τον συνδέει με χώρες του εξωτερικού και συγκεκριμένα το Ιράν.

Οι δύο που φόρεσαν χειροπέδες χθες οδηγήθηκαν για ανάκριση στα γραφεία του ΤΑΕ Αρχηγείου ενώ σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, με την Αστυνομία να παραμένει φειδωλή ως προς την πληροφόρηση που δίδει σχετικά με την υπόθεση που χαρακτηρίζεται ως πολύ σοβαρή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network