MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αυτά έχουν κλαπεί από οικίες στη Λεμεσό. Τα αναγνωρίζετε;

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζει τις έρευνες για υποθέσεις διαρρήξεων και αναζητεί τους ιδιοκτήτες των κλοπιμαίων που εντοπίστηκαν στην κατοχή δύο προσώπων που τελούν υπό κράτηση, η Αστυνομία στη Λεμεσό.

Advertisement

Τα δύο πρόσωπα, ένας 40χρονος και ένας 38χρονος και οι δύο από την Ουκρανία, εντοπίστηκαν από περίπολο της Αστυνομίας Λεμεσού στις 13 Σεπτεμβρίου, έχοντας εντός του οχήματος τους διαρρηκτικά εργαλεία. Σε έρευνα που ακολούθησε από μέλη του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Λεμεσού στην οικία τους στη Λεμεσό, εντοπίστηκε αριθμός χρυσαφικών, ρολόγια, φορητοί υπολογιστές και άλλα αντικείμενα για τα οποία δεν ήταν σε θέση να δώσουν επαρκείς εξηγήσεις. Σημειώνεται ότι ο ένας εκ των δύο ήταν ήδη καταζητούμενος για υπόθεση διάρρηξης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο Ουκρανοί εντοπίστηκαν και συνελήφθηκαν την περασμένη Παρασκευή, ενώ είχε τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση αυτοκίνητο ενοικιάσεως που βρισκόταν σταθμευμένο στη Μέσα Γειτονιά και το οποίο φέρεται να οδηγούσε ένας εκ των δυο Ουκρανών, που ήταν καταζητούμενο πρόσωπο για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής. Στη σκηνή έφτασε δεύτερο όχημα ενοικιάσεως, στο οποίο επέβαιναν δυο πρόσωπα και μετά από ανακοπή και έλεγχο του, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό επέβαινε ο καταζητούμενος, ο οποίος διαμένει παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας από τις 12 Αυγούστου, καθώς και ένας ομοεθνής του, που είναι επισκέπτης και με άδεια παραμονής μέχρι τον Νοέμβριο του 2019.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού γρήγορα σύνδεσαν την κλαπείσα περιουσία με διαρρήξεις που καταγγέλθηκαν σε Λεμεσό και Λευκωσία.

Οι δύο, που τέθηκαν υπό κράτηση για περίοδο 7 ημερών, ανακρινόμενοι αρνήθηκαν ενοχή προβάλλοντας διάφορους ισχυρισμούς. Από την Αστυνομία θεωρούνται ύποπτοι για τις διαρρήξεις κατοικιών με αφαίρεση κλειδαριάς που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στη Λεμεσό.

Η Cyprus Times δίδει στη δημοσιότητα φωτογραφίες από την κλαπείσα περιουσία που εντοπίστηκε στην κατοχή τους σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network