MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Φύλαγε πιστόλι σε θυρίδα τράπεζας στη Λεμεσό. Το βρήκαν 4 χρόνια μετά τον θάνατο του

Advertisement

Sponsored by exness

Μια μικρή έκπληξη περίμενε τους συγγενείς αποβιώσαντα στη Λεμεσό όταν ανοιξαν την τραπεζική του θυρίδα – Είχε κρυμμένο πιστόλι και δεν το γνώριζε κανείς – Πως έγινε η ανακάλυψη

Advertisement

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, όλα ξεκίνησαν όταν οι συγγενείς ηλικιωμένου άντρα ο οποίος απεβίωσε τον Μάρτιο του 2015, θέλησαν να ανοίξουν την τραπεζική θυρίδα που διατηρούσε ο αποβιώσαντας.

Πριν από λίγες ημέρες, λειτουργοί της τράπεζας, του φόρου εισοδήματος αλλά και κληρονόμοι μετέβησαν στο υποσύστημα για να ανοιχθεί η θυρίδα.

Προς έκπληξη όλων, εντός της θυρίδας υπήρχε ένα πιστόλι με αριθμό φυσιγγίων τα οποία ήταν τυλιγμένα σε ρούχο. Αμέσως οι λειτουργοί της τράπεζας σφράγισαν την θυρίδα και ενημέρωσαν το νομικό τμήμα της τράπεζας για γνωμάτευση και οδηγίες.

Σήμερα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού δυνάμει δικαστικού εντάλματος διενήργησαν έρευνα στην θυρίδα στην παρουσία λειτουργών και συγγενών όπου παρέλαβαν ένα πιστόλι μάρκας Beretta kai 35 πλήρη φυσίγγια πυροβόλου.

Τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις ενώ να σημειωθεί πως ο ηλικιωμένος άντρας δεν είχε στην κατοχή του άδεια οπλοφορίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network