MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αρχηγός Αστυνομίας: «Θεωρώ πως έκλεισε η υπόθεση Μεταξά αλλά κανείς δε μπορεί να προβλέψει…»

Advertisement

Sponsored by exness

«Στα 42 χρόνια υπηρεσίας μου υπήρξαν πολλές υποθέσεις στις οποίες είχα εμπλακεί. Θεωρώ ότι αυτή ήταν μια από τις πιο συγκλονιστικές και τραγικές υποθέσεις αλλά δε μπορώ να ξεχάσω και την κλοπή της σορού του Τάσσου Παπαδόπουλου και τη δολοφονία του Άντη Χατζηκωστή».

Αυτό δήλωσε μεταξύ πολλών άλλων, αναφερόμενος στην υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου Νίκου Μεταξά, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Θησέα Ιωάννου, ερωτηθείς για τις σημαντικότερες υποθέσεις με τις οποίες κλήθηκε να ασχοληθεί στην πολυετή καριέρα του στο αστυνομικό σώμα.

Advertisement

Ο Κύπρος Μιχαηλίδης ερωτήθηκε βεβαίως και για τα εγκλήματα του Νίκου Μεταξά, που συγκλόνισαν όχι μόνο την κυπριακή κοινή γνώμη αλλά και τους ίδιους τους αστυνομικούς οι οποίοι κλήθηκαν να χειριστούν την υπόθεση.

«Θεωρώ πως έχει κλείσει, θεωρώ πως έχει γίνει εξαιρετική δουλειά από πλευράς ανακριτών. Θεωρώ πως έχει κλείσει οριστικά το θέμα αυτό αλλά βέβαια δε μπορεί κανένας να προβλέψει τι μπορεί να έχει στο μυαλό του ο κάθε επίδοξος δολοφόνος και τι μπορεί να έχει αποκρύψει» είπε χαρακτηριστικά ο Κύπρος Μιχαηλίδης ερωτηθείς κατά πόσον η φρικιαστική αυτή υπόθεση έχει κλείσει οριστικά. «Μιλώντας και με τους ανακριτές της υπόθεσης θεωρούμε ότι μας έχει αποκαλύψει τα πάντα, αλλά επαναλαμβάνω ότι υπάρχει κάποια επιφύλαξη» είπε ο Αρχηγός, απαντώντας έτσι και στην κοινή απορία όλων. Αν δηλαδή ο κατά συρροή δολοφόνος Νίκος Μεταξάς αποκάλυψε όλα του τα εγκλήματα.

Στη συνέντευξη του ο κύριος Μιχαηλίδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα συχνά θανατηφόρα δυστυχήματα στους δρόμους της Κύπρου, λέγοντας ότι είναι κάτι που προβληματίζει τη δύναμη. «Μας προβληματίζει πολύ αυτή η κατάσταση, σκεφτόμαστε διάφορες λύσεις και διάφορες προσπάθειες που θέλουμε να κάνουμε ώστε να υπάρξει καλύτερη αντιμετώπιση του θέματος» είπε ο κύριος Μιχαηλίδης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network