MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τζίνα Αλιμόνου: Η χρήση κοινωνικών δικτύων από ανήλικα, είναι σαν να αφήνεις το παιδί σου στην Ομόνοια

Advertisement

Sponsored by exness

«Στην τηλεόραση θα με ενδιέφερε ένας guest ρόλος»

Η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε για τη ζωή της, το κανάλι της στο youtube και τη μητρότητα στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου».

Advertisement

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στην τηλεόραση ανέφερε: «Στην τηλεόραση θα με ενδιέφερε ένας guest ρόλος γιατί φαντάζομαι είναι λίγο δύσκολο ακόμα για μένα από θέμα χρόνου, ή κάποιο μαγκαζίνο στο πλαίσιο αυτού που κάνω στο well being, γιατί αυτό μ’ αρέσει well being, fashion, ευζωΐα».

Σε ερώτηση για το αν θα την ενδιέφερε να συμμετάσχει σε κάποια εκπομπή μόδας, απάντησε: «Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Επειδή το μόντελινγκ το έχω ζήσει αλλιώς, ένα ριάλιτι είναι κάτι άλλο από το μόντελινγκ που έχω στο μυαλό μου».

Για τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών της η Τζίνα Αλιμόνου είπε: «Στο σπίτι βάζω πράγματα που είναι βιολογικά αλλά και junk food και μπισκοτάκια που είναι βιολογικά. Οπότε δεν τους απαγορεύω να τρώνε απ’ αυτά, ουσιαστικά νιώθουν ελεύθερα ότι τρώνε τα πάντα».

Σχετικά με τη χρήση των κοινωνικών δικτύων από ανήλικα παιδιά σχολίασε: «Με αγχώνουν τα social media στο επίπεδο των ανηλίκων διότι δεν έχουν κριτική άποψη. Όπως είπε και ένας αγαπημένος μου φίλος, είναι σαν να αφήνεις το παιδί σου στην Ομόνοια και να το παρατάς εκεί. Δυστυχώς δεν υπάρχει και φράχτης».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network