MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: «’Επαιξαν» ξύλο σε γνωστό μαγαζί της Αγίας Νάπας. 27χρονος κατήγγειλε πως έπεσε θύμα της συμπλοκής

Advertisement

Sponsored by exness

Στα χέρια πιάστηκε ομάδα νεαρών σε γνωστό beach bar της Αγίας Νάπας στο οποίο τραγουδούσε Ελλαδίτης καλλιτέχνης το βράδυ του Σαββάτου – Καταγγελία απο 27χρονο στις Αρχές – Για κατάθεση πρόσωπα που βρίσκονταν στον μέρος.

Advertisement

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν βίντεο από την συμπλοκή νεαρών σε γνωστό beach bar της Αγίας Νάπας που εμφανιζόταν ο Γιώργος Μαζονάκης.

Το συμβάν σύμφωνα με την Αστυνομία, εκτυλίχθηκε στις 2:45 τα ξημερώματα όταν για άγνωστο λόγο, νεαροί αρχίσαν να λογομαχούν. Τα αίματα ανάψαν και οι εμπλεκόμενοι «πιάστηκαν» στα χέρια πετώντας ότι έβρισκαν μπροστά τους .  Στο μέρος κλήθηκε η Αστυνομία ωστόσο η το επεισόδιο είχε λήξει.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΔΩ 

Μετά το συμβάν, 27χρονος μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας όπου κατήγγειλε πως δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο από άγνωστα πρόσωπα που είχαν εμπλακεί σε καβγά και κάθονταν στο διπλανό τραπέζι από αυτόν.

Ο 27χρονος στην καταγγελία του ισχυρίστηκε μάλιστα πως δεν γνωρίζει τα πρόσωπα που τον χτυπήσαν ενώ δεν είχε εμπλοκή στον συμβάν.

Για το περιστατικό το ΤΑΕ Αμμοχώστου και ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διεξάγουν έρευνες, ενώ έχουν κληθεί για κατάθεση πρόσωπα που βρίσκονταν στον χώρο.

Υπενθυμίζουμε πως μια μέρα πριν άγνωστο πρόσωπο τηλεφώνησε στις Αρχές και ανάφερε πως υπάρχει βόμβα στο συγκεκριμένο μαγαζί, πράγμα που αποδείχθηκε ως κακόγουστη φάρσα.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network