MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τρόπους για ομαλή και σωστή λειτουργία των στάσεων ταξί, συζήτησαν Δήμαρχος Αγίας Νάπας και Πρόεδρος Αρχής Αδειών

Advertisement

Sponsored by exness

Τρόπους για ομαλή και σωστή λειτουργία των στάσεων των ταξί, συζήτησαν σήμερα κατά τη διάρκεια συνάντησης τους στην Αγία Νάπα ο Δήμαρχος Χρήστος Ζαννέττου και ο Πρόεδρος της Αρχής Αδειών.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Χρήστος Ζαννέττου συζήτησε το θέμα των στάσεων των ταξί με τον Πρόεδρο και μέλη της Αρχής Αδειών. Συγκεκριμένα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Ιουλίου στο Δημοτικό Μέγαρο, συζητήθηκαν διεξοδικά η υφιστάμενη κατάσταση που επικρατεί στις στάσεις ταξί, τα προβλήματα που προκύπτουν σε καθημερινή βάση καθώς και τις προτάσεις-εισηγήσεις του Δήμου».

Advertisement

Μετά την συνάντηση «ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Αρχής Αδειών επισκέφθηκαν επιτόπου τις κύριες στάσεις ταξί που βρίσκονται στην πλατεία του Μοναστηριού και στο Λιμανάκι και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα προβλήματα και τις εισηγήσεις οδηγών».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος της Αρχής Αδειών διαβεβαίωσαν ότι άμεσα θα επιληφθούν των προβλημάτων και ότι μέσα από τη συνεργασία και καλή συνεννόηση θα εξευρεθούν τρόποι για την ομαλή και σωστή λειτουργία στις στάσεις των ταξί».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal