MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με ομαδική εργασία θα πετύχουμε τους στόχους μας στον τουρισμό, λέει ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας

Advertisement

Sponsored by exness

Με ομαδική εργασία θα πετύχουμε τους στόχους μας στον τουρισμό, λέει ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας – Όσα αναφέρει ο Χρήστος Ζαννέττου

Με ομαδική εργασία και συντονισμένη προσπάθεια θα πετύχουμε τους στόχους μας στον τουριστικό τομέα, δήλωσε ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρήστος Ζαννέττου σε χαιρετισμό του χθες βράδυ σε δείπνο που παρέθεσαν οι τουριστικές εταιρείες TUI Russia και Attica Holidays.

Advertisement

Σε ανακοίνωση ο Δήμος Αγίας Νάπας αναφέρει πως ο Δήμαρχος καλωσορίζοντας τους πενήντα και πλέον τουριστικούς πράκτορες, τους εκπροσώπους και παράγοντες της ξενοδοχειακής και της τουριστικής βιομηχανίας, προέβη σε εκτενή ενημέρωση για τα τεκταινόμενα της Αγίας Νάπας, το στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου όσο αφορά την ολοκληρωμένη τουριστική εμπειρία των επισκεπτών καθώς και για την τουριστική πολιτική που θα ακολουθήσει η Τοπική Αρχή τα επόμενα χρόνια.

Ο κ. Ζαννέττου, τόνισε επίσης, την αναγκαιότητα, λόγω των παγκόσμιων αλλαγών, για ομαδική εργασία και για συντονισμένη προσπάθεια έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι στον τουριστικό τομέα.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, εξέφρασε στις δύο εταιρείες τις θερμές του ευχαριστίες για τη συνεχή προώθηση και στήριξη του τουριστικού προϊόντος της Αγίας Νάπας και της Κύπρου γενικότερα και στο ξενοδοχείο Nissi Blu για την φιλοξενία. Τέλος, απένειμε στους εκπροσώπους των δύο εταιρειών και στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου αναμνηστικές πλακέτες και δώρα.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Χρίστου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τασούλλα Τσοκκή Κουμή, Αιμιλία Ευαγγέλου Ξύδια και Θανάσης Γιασεμή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network