MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τοποθετείται ο Πρ. Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού που έγιναν οι βανδαλισμοί. «Αναζήτησε κανείς τις αιτίες;»

Advertisement

Sponsored by exness

Σχολιάζει με ανάρτηση του στο Facebook ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του Δημοτικού σχολείου, όπου σημειώθηκαν βανδαλισμοί – Το περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ

Advertisement

Το φως της δημοσιότητας, είδε χθες, μετά την αποκάλυψη του Γενικού Γραμματέα της ΠΟΕΔ Χάρη Χαραλάμπους, περιστατικό που σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο, στο οποίο μαθητές φέρονται να κλείδωσαν σε αποθήκη δάσκαλους και στη συνέχεια προκάλεσαν ζημιές στις αίθουσες.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων  του δημοτικού σχολείου που έγιναν οι βανδαλισμοί, Στέλιος Γεωργίου τοποθετείται για το περιστατικό με ανάρτησή του στο Facebook.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Γεωργίου αναφέρει «Με μεγάλη λύπη παρακολουθώ τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα για τα «έκτροπα» που έγιναν σε δημοτικό σχολείο. Ως ενεργός γονιός και πολίτης βεβαίως καταδικάζω τα κρούσματα παιδικής παραβατικότητας. Όμως με προβληματίζουν τα εξής:

1) αυτή η παραβατικότητα του συγκεκριμένου μεμονωμένου περιστατικού ΔΕΝ έπρεπε να στιγματίζει όλα τα παιδιά.

2) Αναζήτησε κανείς τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτή την εικόνα ή απλά τρέξαμε να αναδημοσιεύουμε ένα συμβάν που έχει να κάνει με παιδικές ψυχές;

3) Αν νοσεί το εκπαιδευτικό σύστημα τι κάνουμε ως γονείς και κοινωνία; Τα αρμόδια θεσμικά όργανα δεν έχουν παρατηρήσει κανένα ανησυχητικό γεγονός καθ όλη τη σχολική χρονιά;

4) Τι έγινε με τα μέτρα ασφαλείας στα σχολεία ;; μόνο χθες ήταν ανύπαρκτα ;

Αυτά τα λίγα προς προβληματισμό πριν κατακρίνουμε πράξεις και γεγονότα.

Είμαστε όλοι γονείς και νοιαζόμαστε όλοι για το καλό των παιδιών μας. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες που μπορεί να έχει ο θεσμός της οικογένειας σε τέτοιες ενέργειες και σίγουρα δεν βγάζουμε την ουρά μας απ έξω σαν οργανωμένοι γονείς. Είμαι σχεδόν βεβαίως όμως πως η αντιμετώπιση και η επίλυση τέτοιων προβλημάτων δεν γίνεται μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Υ.Γ. Μέχρι το επόμενο περιστατικό σας εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλό θα ήταν αυτοί που «νοιάζονται» για τα παιδιά μας και βγάζουν γενικές και αόριστες ανακοινώσεις που στιγματίζουν παιδιά μικρής ηλικίας πρώτα να αναζητήσουν τις ευθύνες τους».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal