MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εξελέγη η νέα ηγεσία των Οργανωμένων γονέων Δημοτικής της Λευκωσίας

Advertisement

Sponsored by exness

Τη νέα της ηγεσία εξέλεξε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Λευκωσίας, κατά την 59η Eτήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 29 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση τιμήθηκαν καταξιωμένα στελέχη των Οργανωμένων Γονέων για την πολύτιμη και πολύχρονη εθελοντική τους προσφορά καθώς και άτομα με σημαντική προσφορά στα δρώμενα της Παιδείας.

Advertisement

Μεταξύ άλλων τιμήθηκαν, ο Χάρης Ευθυβούλου απερχόμενος Γραμματέας της Ομοσπονδίας Λεμεσού, ο Βασίλης Γκάρας απερχόμενος Ταμίας της Ομοσπονδίας Λεμεσού, η Μαρία Μιχαηλίδου απερχόμενη Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αμμοχώστου, ο Σταύρος Χαραλάμπους απερχόμενος Γραμματέας της Ομοσπονδίας Αμμοχώστου, οι οποίοι ήταν και Μέλη της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Στις αρχαιρεσίες που διενεργήθηκαν κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση εξελέγη η νέα ηγεσία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων πόλης και επαρχίας Λευκωσίας για τη Σχολική χρονιά 2023-2024. Πρόεδρος εξελέγη ο Φρίξος Ζεμπύλας, Αν. Πρόεδρος ο Ιωάννης Ζέλιου, Αντιπρόεδρος ο Σωτήρης Ποντίκας, Γραμματέας η Μαρία Κυπριανού, Β. Γραμματέας η Άντρη Αναστασίου, Ταμίας ο Μάριος Θεμιστοκλέους, Β. Ταμίας η Ευρυδίκη Αποστολίδου και Μέλη οι Ναυσικά Πηλαβάκη, Κούλα Κίκα, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Λιάνα Κεραυνού, Ειρήνη Χανδρά και Garabet Sahakian.

Ο Πρόεδρος, Φρίξος Ζεμπύλας, διαβεβαίωσε ότι όλα τα Μέλη της Γραμματείας και του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα εργαστούν σκληρά για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει και θα συνεχίσουν να νοιάζονται και να διεκδικούν το καλύτερο προς όφελος των παιδιών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network