MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τι ψάχνουν οι ανακριτές του FBI στο καθηλωμένο αεροσκάφος. Πολύωρες έρευνες (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Πολύωρες έρευνες στο καθηλωμένο αεροσκάφος στην Πάφο από τους ανακριτές του FBI που έφτασαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες – Για αύριο προγραμματισμένη η αναχώρηση τους – Τι ψάχνουν εντός του αεροσκάφους

Από νωρίς το πρωί και ακόμα να ολοκληρώσουν τις έρευνες τους οι ανακριτές του FBI που έφτασαν στην Κύπρο προκειμένου να βρουν απαντήσεις για το καθηλωμένο αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Πάφου, που σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη είναι μέλος ιδιωτικού στρατού και φαίνεται να ενεπλάκη σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Λιβύη παραβιάζοντας το εμπάργκο.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, νωρίς το πρωί, οι ξένοι ανακριτές πέρασαν την πύλη του αεροδρομίου Πάφου συνοδευόμενοι από μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου, μετέβησαν στο υπόστεγο όπου βρίσκεται το αεροσκάφος και ξεκίνησαν τις εξετάσεις οι οποίες συνεχίζονται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στόχος είναι αυτές να ολοκληρωθούν απόψε, αφού η αναχώρηση των ξένων ανακριτών από την Κύπρο είναι προγραμματισμένη για αύριο.

Τι ψάχνουν;

Η προσοχή στρέφεται στο τι ακριβώς αναμένουν να εντοπίσουν εντός του αεροσκάφους οι εμπειρογνώμονες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η προσοχή είναι στραμμένη στο μαύρο κουτί του αεροσκάφους, το οποίο αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το δρομολόγιο που είχε εκτελέσει το αεροσκάφος.

Περαιτέρω αποτυπώματα τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν σε συγκεκριμένα πρόσωπα καθώς και άλλα στοιχεία που ίσως καταδείξουν ότι το αεροσκάφος όντως μετέφερε οπλισμό, όπως είναι και οι υποψίες.

Η ιστορία του αεροσκάφους καταγράφεται στην έκθεση του Συμβουλίου Ασφαλείας για την κατάσταση στη Λιβύη, ημερομηνίας 8 Μαρτίου 2021. Συγκεκριμένα, με δημοσιευμένη και σχετική φωτογραφία, αναφέρεται ότι σχέδιο πτήσης για τη Λάρνακα, υποβλήθηκε τον Ιούλιο του 2019, αν και αυτό ίσως να μην είναι ακριβές, καθώς δεν υπάρχει καταγεγραμμένο κανένα δεδομένο για την εκεί προσγείωση του αεροσκάφους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network