MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τη δική του άποψη για την υποχρεωτική χρήση μάσκας δίνει ο Δρ. Αρμεύτης. «Διορθώστε την παραδοξότητα γιατί θα κινδυνέψουμε»

Advertisement

Sponsored by exness

Την δική του άποψη για την υποχρεωτική χρήση μάσκας μόνο στους εργαζόμενος εξέφρασε ο Δρ. Χάρης Αρμεύτης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Ο γνωστός Πνευμονολόγος σε ανάρτησή του αναφέρει πως η λανθασμένη εφαρμογή μέτρων είναι το ίδιο επικίνδυνη με την απουσία μέτρων. Σημειώνει μάλιστα πως θα πρέπει όλοι υποχρεωτικά να φοράμε μάσκα σε κλειστούς χώρους γιατί θα κινδυνεύουμε.

Advertisement

Αυτούσια η ανάρτησή του.

Η λανθασμένη εφαρμογή μέτρων είναι το ίδιο επικίνδυνη με την απουσία μέτρων .Τελικά θα προφυλάξουμε τους μισούς;

Μας κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί η μάσκα είναι υποχρεωτική ΜΟΝΟ για τους εργαζομένους και ΟΧΙ και για τους επισκέπτες σε ένα χώρο.

  1. Η χειρουργική μάσκα προφυλάσσει ΜΟΝΟ αν την φοράνε ΟΛΟΙ. Αν ο εργαζόμενος φορά μάσκα και ο πελάτης ΟΧΙ τότε ο εργαζόμενος κινδυνεύει γιατί ο πελάτης η ο επιβάτης του λεωφορείου μεταδίδει σε όσους δεν φοράνε αλλά και σε αυτούς που φοράνε. Τι νόημα έχει να είναι υποχρεωτική η μάσκα για τον οδηγό του λεωφορείου ΜΟΝΟ; Οι 30 επιβάτες που δεν είναι υποχρεωμένοι (συστήνεται)να φοράνε μάσκα μπορούν να μεταδώσουν σε όλους ακόμη και στον οδηγό που φορά χειρουργική μάσκα!
  2. Διορθώστε αυτή την Κυπριακή παραδοξότητα γιατί θα κινδυνέψουμε. Η λύση είναι η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ χρήση μάσκας από ΟΛΟΥΣ σε ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ χώρους.
  3. Υποχρεωτική σημαίνει ότι όποιος ΔΕΝ φορά μάσκα του επιβάλλεις πρόστιμο γιατί είναι κίνδυνος για την δημόσια υγεία.
  4. Οι αποστάσεις διατηρούνται πιο εύκολα αν κάνουμε χρήση μάσκας όλοι.
  5. Ελπίζω να μην είναι ξανά το πρόβλημα ότι ΔΕΝ έχουμε μάσκες για όλους .Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι παραμένουμε στα ίδια δεδομένα που είχαμε όταν ξεκίνησε η πανδημία!!
  6. Η Ελλάδα έχει ως σύνθημα: “Χέρια(πλένουμε), Αποστάσεις (κρατάμε), Μάσκα (φοράμε)”
  7. Άλλο το “Υποχρεωτική” και άλλο το “Συνιστάται”.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network