MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Θέματα για τουρισμό, πολιτισμό και επενδύσεις συζήτησαν Δήμαρχος Λάρνακας και Πρέσβης Ιρλανδίας

Advertisement

Sponsored by exness

Θέματα που αφορούν τον τουρισμό, τον πολιτισμό και τις επενδύσεις συζήτησαν σήμερα ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας και ο Πρέσβης της Ιρλανδίας στην Κύπρο Κόνορ Λονγκ

Σε ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «ο Πρέσβης δώρισε στον Δήμαρχο δύο εκδόσεις στα ελληνικά του Ιρλανδού συγγραφέα Τζέημς Τζόυς, αφού χτες 2 Φεβρουαρίου, συμπληρώθηκαν 100 χρόνια από την έκδοση του βιβλίου «Οδυσσέας», ενός από τα αριστουργήματα της κλασσικής λογοτεχνίας».

Advertisement

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης «διάφορα θέματα που αφορούν τους τομείς του πολιτισμού, τουρισμού και επενδύσεων αλλά και πιθανών συνεργασιών μεταξύ της Λάρνακας και της Πρεσβείας. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο CMMI και σε θέματα θαλάσσιας έρευνας αφού δύο Ερευνητικά Ιδρύματα, το Irish Marine Institute και το Bluewise Marine, που έχουν σημαντική εξειδίκευση και τεχνογνωσία σε θέματα Γαλάζιας Ανάπτυξης, συνεργάζονται με το CMMI».

Βύρας και Λονγκ συμφώνησαν «όπως ενισχυθούν οι ήδη καλές σχέσεις με την Πρεσβεία του Ιρλανδίας, αφού και στο παρελθόν υλοποιήθηκαν κοινές δράσεις σε θέματα πολιτισμού και όπως συνεχίσει η αμφίδρομη συνεργασία σε διάφορους τομείς καθώς και συνεργασία σε διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα».

Ο Δήμαρχος Λάρνακας ευχαρίστησε τον Πρέσβη για την επίσκεψη και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network