MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λάρνακας

Advertisement

Sponsored by exness

Ανακοίνωση ΑΚΕΛ Αμμοχώστου για συνάντηση με Δήμαρχο Λάρνακας

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου με επικεφαλής τον Επαρχιακό Γραμματέα Γραμματέας Χρύσανθο Ζανέττο και αποτελούμενη από τον Επαρχιακό Οργανωτικό Γραμματέα Χρίστο Νικολάου και τους Βουλευτές Αμμοχώστου Γιώργο Κουκουμά και Νίκο Κέττηρο συναντήθηκε και συζήτησε με τον Δήμαρχο Λάρνακας ζητήματα που απασχολούν τους εκτοπισμένους δημότες της Λάρνακας αλλά και θέματα που αντιμετωπίζουν οι Κυβερνητικοί Οικισμοί και οι τουρκοκυπριακές συνοικίες.

Advertisement

Στη συνάντηση τέθηκαν τα θέματα καθαριότητας και τοπιοτέχνησης των ανοικτών χώρων, των πλατειών και των χώρων πρασίνου εντός των συνοικισμών καθώς η ανάγκη ανάπλασης των τουρκοκυπριακών συνοικιών ώστε να ξεπεραστούν τα ζητήματα χώρων στάθμευσης και διακίνησης σε αυτές.

Στην ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται «Με ικανοποίηση είδαμε ότι ο Δήμος Λάρνακας πέραν από τα έργα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στους προσφυγικούς συνοικισμούς έχει ένα ευρύτερο πρόγραμμα συνολικής αναβάθμισης της πόλης στο οποίο εντάσσονται και οι Κυβερνητικοί Οικισμοί. Από όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση αλλά και από όσα εισπράττουμε μέσα από τις επαφές μας με τους εκτοπισμένους υπάρχει μέριμνα από πλευράς του Δήμου για έργα ουσίας στους συνοικισμούς τα οποία θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής των κατοίκων ενώ ταυτόχρονα θα προσμετρήσουν για την επιστροφή νέων ζευγαριών σε αυτούς».

Προστίθεται ότι με βάση την ενημέρωση που είχαμε από το Δήμαρχο Αντρέα Βύρα υπάρχει συνεχής συντήρηση και διαμόρφωση των πάρκων στη βάση συγκεκριμένων προτύπων κόντρα στους βανδαλισμούς και στις καταστροφές καθώς και διαμόρφωση πλατειών και χώρων στάθμευσης που θα δώσουν ανάσα στους συνοικισμούς οι οποίοι έχουν ουσιαστικά εγκαταλειφθεί από το κράτος για τουλάχιστο μια δεκαετία. Επίσης, σημειώνεεται, στη βάση της ενημέρωσης ο Δήμος Λάρνακας αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για έργα τα οποία υπό κανονικές συνθήκες βρίσκονται στην ευθύνη κυβερνητικών τμημάτων και έργα στις τουρκοκυπριακές συνοικίες τα οποία υποστηρίζουν, εκσυγχρονίζουν και τις καθιστούν βιώσιμες, ανθρώπινες και αξιοπρεπείς.

Το ΑΚΕΛ Αμμοχώστου, καταλήγει η ανακοίνωση, θα συνεχίσει τις επαφές του με τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες τόσο στη Λάρνακα όσο και στη ελεύθερη Αμμόχωστο, αναδεικνύοντας προβλήματα και προτείνοντας λύσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network