MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΤΕΒΕΑ: Έκκληση για έκδοση αδειών για δημιουργία γηπέδου γκολφ στην επαρχία Αμμοχώστου

Advertisement

Sponsored by exness

Έκκληση σε όλα τα αρμόδια κυβερνητικά τμήματα να προχωρήσουν στην έκδοση των απαραίτητων αδειών για τη δημιουργία γηπέδου γκολφ στην επαρχία Αμμοχώστου, απευθύνει η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ).

Σε γραπτή ανακοίνωση της η ΤΕΒΕΑ «χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τις πληροφορίες που θέλουν τους σχεδιασμούς για τη δημιουργία γηπέδου γκολφ στην Επαρχία Αμμοχώστου να προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει εξευρεθεί νέος χώρος, μετά την απόρριψη για διάφορους λόγους προηγούμενων τοποθεσιών για την κατασκευή του γηπέδου στον Πρωταρά, ενώ το Τμήμα Δασών απέστειλε πρόσφατα επιστολή στα αρμόδια κυβερνητικά Τμήματα, με την οποία ζητούνται οι απόψεις για εκμίσθωση δασικής γης στα δημοτικά όρια του Δήμου Παραλιμνίου».

Advertisement

Η δημιουργία γηπέδου γκολφ στην Επαρχία Αμμοχώστου, συνεχίζει η ανακοίνωση «είναι ένα διαχρονικό αίτημα της ΤΕΒΕΑ καθώς αναμένεται ότι θα εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν της Επαρχίας και θα συνεισφέρει στην ανάπτυξή της. Η δημιουργία υποδομών για τον εμπλουτισμό και ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος είναι απολύτως αναγκαία, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, από την οποία έχει πληγεί πάρα πολύ ο τουριστικός τομέας».

Η ΤΕΒΕΑ καλεί «όλα τα αρμόδια τμήματα όπως προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό στην έκδοση των απαραίτητων αδειών για τη δημιουργία του γηπέδου γκολφ στην Επαρχία Αμμοχώστου».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network