MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τέσσερα χρόνια στη φυλακή 39χρονος… Αντιαρματικός εκτοξευτήρας RPG και άλλα όπλα στην κατοχή του

Advertisement

Sponsored by exness

Τέσσερα χρόνια στη φυλακή 39χρονος για κατοχή οπλισμού – Αντιαρματικός εκτοξευτήρας RPG μαζί με βλήμα και άλλα είχαν εντοπιστεί στην κατοικία του στην Επαρχία Αμμοχώστου

Advertisement

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων χρόνων καταδικάστηκε σήμερα 39χρονος, από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου, σχετικά με τον εντοπισμό οπλισμού στην κατοικία του, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Τον οπλισμό είχαν εντοπίσει μέλη της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξήχθη στην κατοικία του 39χρονου στις 2 και 3 Απριλίου, 2018.

Συγκεκριμένα, στην κατοικία εντοπίστηκαν ένας αντιαρματικός εκτοξευτήρας RPG μαζί με βλήμα και προωθητικά, μία αμυντική χειροβομβίδα, ένα έμφορτο πιστόλι με 14 φυσίγγια, δύο κυνηγετικά όπλα, 330 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, αριθμός στρατιωτικών φυσιγγίων και φυσιγγίων φλομπέρ, αριθμός φυσιγγίων διαφόρων διαμετρημάτων. Στην κατοικία είχαν εντοπιστεί επίσης, ξόβεργα, αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα, μικρή ποσότητα κοκαΐνης και άλλα αντικείμενα.

Τα μέλη της Αστυνομίας είχαν προχωρήσει και στη σύλληψη της 32χρονης για αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης κατοχής των πιο πάνω αντικειμένων, ωστόσο ακολούθως αφέθηκε ελεύθερη.

Η έρευνα της Αστυνομίας είχε διενεργηθεί στο ράντζο όπου δολοφονήθηκε ο

Ο 39χρονος συνελήφθη μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο ράντζο που δολοφονήθηκε ο επιχειρηματίας Γιάννης Καλοψιδιώτης, όπου και διέμενε.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network