MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τελευταίες κινήσεις και μετά καταχώρηση υπόθεσης για σχεδιαζόμενες δολοφονίες

Advertisement

Sponsored by exness

Έστησαν σχεδόν όλο το παζλ… σε αγώνα δρόμου για εξασφάλιση όσων το δυνατόν περισσότερων στοιχείων για να «δέσουν» την υπόθεση – Οι συλληφθέντες που τελούν υπό κράτηση και οι τελευταίες ενέργειες πριν την καταχώρηση της υπόθεσης – Πρόθεση να καταχωρηθεί εντός εβδομάδος

Στην τελική ευθεία πριν καταχωρήσουν την υπόθεση ενώπιον Δικαστηρίου, θεωρούν ότι βρίσκονται οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου που διερευνούν τις σχεδιαζόμενες δολοφονίες με φόντο την τρομοκρατία και οι οποίοι επιδίδονται σε αγώνα δρόμου τα τελευταία 24ωρα για συλλογή όσων το δυνατόν περισσότερων στοιχείων, πλην των όσα «δείχνουν» τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα.

Advertisement

Ως γνωστόν, η πρόσφατη απόφαση του Ανωτάτου, έθεσε σε ακόμα μεγαλύτερη εγρήγορση τους ανακριτές, που σε καμία περίπτωση δε θέλουν να δουν την πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση να «πέφτει» λόγω της συγκεκριμένης εξέλιξης.

Χθες, ο 38χρονος Αζέρος, που συνελήφθη πρώτος περί τα τέλη Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία για την υπόθεση και φέρεται ως ο εκτελεστής, οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου για ανανέωση της κράτησης του, ωστόσο η απόφαση επιφυλάχθηκε για αύριο Δευτέρα, αφού εκκρεμεί μία μετάφραση που ζητήθηκε.

Σήμερα, οδηγήθηκαν εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας οι δύο από το Πακιστάν που συνελήφθησαν στη Λεμεσό, στην ίδια πολυκατοικία στις 22 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή οδηγήθηκαν στο Δικαστήριο ένας 21χρονος από τον Λίβανο που φόρεσε χειροπέδες την περασμένη Πέμπτη και ο 27χρονος από το Πακιστάν που είχε συλληφθεί στην Πάφο.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, πρόθεση των ανακριτών είναι εντός της εβδομάδας να καταχωρήσουν ενώπιον Δικαστηρίου την υπόθεση.

Το παζλ των συλλήψεων…

Για την υπόθεση συνελήφθη περί τα τέλη Σεπτεμβρίου πρώτα ο 38χρονος Αζέρος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε όπλο και σιγαστήρας και εν συνεχεία από τα τηλεπικοινωνιακά του δεδομένα, οι ανακριτές οδηγήθηκαν σε 27χρονο από το Πακιστάν ο οποίος συνελήφθη στην Πάφο όπου ζει και εργάζεται. Από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 27χρονου, οι ανακριτές οδηγήθηκαν σε  άλλους δύο -έναν 25χρονο και έναν 32χρονο- επίσης από το Πακιστάν που συνελήφθησαν στη Λεμεσό στις 22 Οκτωβρίου. Ένας ακόμα Πακιστανός συνελήφθη στις 25 Οκτωβρίου. Με τον 21χρονο από τον Λίβανο που φόρεσε χειροπέδες την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, οι συλληφθέντες για την υπόθεση έγιναν συνολικά έξι.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network