MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Τα 7 θύματα… Τα 4 σημεία

Advertisement

Sponsored by exness

Ψυχρός και ατάραχος… Παρουσιάστηκε ξανά χωρίς δικηγόρο και απάντησε «Συμφωνώ» στο αίτημα της Αστυνομίας για 8ήμερη κράτηση του και τίποτε άλλο ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς, καθ’ ομολογία serial killer που συγκλονίζει την Κύπρο με τη δολοφονική δράση του.

Advertisement

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ανανέωσε σήμερα για άλλες 8 ημέρες το διάταγμα προσωποκράτησης του 35χρονου Ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε 7 αλλοδαπές γυναίκες, μεταξύ των οποίων και 2 ανήλικα κορίτσια ηλικίας 6 και 8 χρόνων.

Ο Νίκος Μεταξάς ομολόγησε τα εγκλήματα τους στους ανακριτές με ιδιόχειρες καταθέσεις.

Κατά τη σημερινή διαδικασία, ο ανακριτής της υπόθεσης Ιωάννης Γιωρκάτζης, στη μαρτυρία του κατέθεσε όλο το χρονικό γύρω από τον εντοπισμό του πρώτου πτώματος που βρέθηκε στο φρεάτιο του μεταλλείου στο Μιτσερό, αυτό της 38χρονης Mary Rose από τις Φιλιππίνες και ακολούθως αναφέρθηκε στην υπόθεση της Arians Palanas, το πτώμα της οποίας επίσης εντοπίστηκε στο φρεάτιο του Μιτσερού. Όπως ανέφερε ακολούθως, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης έγινε από την Αστυνομία άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του υπόπτου μέσω των οποίων αποκαλύφθηκε ότι είχε επικοινωνία και με την Maricar, ενώ ομολόγησε ότι τη συνάντησε τελευταίος πριν εξαφανιστεί και ότι την σκότωσε. Ο κύριος Γιωρκάτζης ανέφερε ότι η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η σορός που ανασύρθηκε από λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα να ανήκει σε γυναίκα από το Νεπάλ με το όνομα Κάτχα Ανού. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία ενώπιον των ανακριτών, η δολοφονική δράση του Μεταξά, φαίνεται να ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016 με τους φόνους μάνας και κόρης από τη Ρουμανία.

Εναντίον του 35χρονου διερευνώνται τα αδικήματα φόνου εκ προμελέτης και απαγωγής με σκοπό τον φόνο εκ προμελέτης τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου 2016 και 26 Απριλίου 2019.

Τα 7 θύματα – Τα 4 σημεία

Όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, για την υπόθεση μέχρι στιγμής λήφθηκαν 250 καταθέσεις, ενώ αναμένεται να ληφθούν άλλες 150. Την ίδια ώρα οι Αρχές αναζητούν ένα ακόμη όχημα του υπόπτου, το οποίο, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο κ. Γιωρκάτζης, αναμένεται να καταδείξει μαρτυρία.

Η διαδικασία διεξήχθη σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ από την προσαγωγή του στο Δικαστήριο:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal