MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Συμβουλεύει τον διάδοχο και απαντά στις φήμες για βουλευτικές ο Αρχηγός Αστυνομίας

Advertisement

Sponsored by exness

Για τη 43χρονη πορεία του στο Αστυνομικό σώμα, ένα μήνα πριν παραδώσει τη σκυτάλη της ηγεσίας μίλησε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης – Σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 ο Αρχηγός Αστυνομίας περιγράφει πως βίωσε ο ίδιος τις δύσκολες στιγμές των τελευταίων τριών μηνών – Απάντησε και στις φήμες που τον θέλουν να θέτει υποψηφιότητα επερχόμενες βουλευτικές εκλογές

Για τη 43χρονη πορεία του στο Αστυνομικό σώμα, ένα μήνα πριν παραδώσει τη σκυτάλη της ηγεσίας μίλησε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης, σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 και τον αστυνομικό συντάκτη του σταθμού Θησέα Ιωάννου.

Advertisement

Σε μια εφ´ όλης της ύλης συνέντευξη, ο Αρχηγός Αστυνομίας, απάντησε και στις φήμες για πιθανή υποψηφιότητα του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Συγκεκριμένα ο Κύπρος Μιχαηλίδης, ανέφερε «Τα έχω ακούσει και εγώ αυτά και θαυμάζω τους σεναριογράφους οι οποίοι έχον γράψει αυτά τα σενάρια. Γελώ».
Ανέφερε παράλληλα «όπως γνωρίζετε ένας αρχηγός αστυνομίας για να είναι επιτυχημένος δεν πρέπει ούτε να χρωματίζεται ούτε να κοματοποιείται. Έχω καταφέρει και είμαι περήφανος για αυτό ότι ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτά τα ζητήματα παρά το γεγονός ότι με ενδιαφέρει η πορεία της χώρας μου. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να πολιτικοποιηθώ αυτή την στιγμή προέχει η οικογένεια μου να ξεκουραστώ να ξεκουράσω το μυαλό».

Παράλληλα, περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν όλοι οι πολίτες τους τελευταίους τρεις μήνες, λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, ενώ φέρνει στο μυαλό του την 43χρονη πορεία του στο σώμα ένα μήνα ακριβώς προτού αποχωρήσει έχοντας υπηρετήσει και στο ανώτατο αξίωμα.

«Ναι συγκινούμαι γιατί μέσα σε όλο αυτό τον κόσμο είμαστε άνθρωποι και έχουμε παιδιά εγγόνια και η έγνοια όλων μας ήταν αυτοί. Νιώθω πολύ ικανοποιημένος από την μέχρι σήμερα πορεία μου. Νιώθω ευτυχής γιατί έχω φτάσει στο τέλος της καριέρας μου και έχω περάσει από όλα τα σκαλοπάτια της αστυνομίας. Από ειδικός αστυνομικός τον Απρίλιο του 1977 γράφτηκα ως ειδικός αστυνομικός μέχρι να γίνω αρχηγός» δήλωσε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο Κύπρος Μιχαηλίδης.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας αποκάλυψε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ζήτησε την γνώμη του για τον διάδοχο του, ωστόσο δεν αποκάλυψε τι απάντησε.

Παρόλα αυτά, έδωσε, τη συμβουλή του σε όποιον τον διαδεχθεί στη θέση του Αρχηγού της Αστυνομίας.

«Χρειάζεται πολύ προσπάθεια πολύ δύναμη από το νέο αρχηγό όποιος και να είναι και σίγουρα η επιλογή των συνεργατών είναι το Α και το Ω. Οι συνεργάτες οποιουδήποτε αρχηγού είναι αυτοί που τον στηρίζουν και τον καθοδηγούν» δηλώνει ο κ. Μιχαηλίδης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network