MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στους εργαζομένους του ΟΚΥπΥ η πρόταση για συλλογικές συμβάσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Μαθαίνουν σήμερα τη νέα πρόταση ΟΚΥπΥ οι εργαζόμενοι για τις συλλογικές συμβάσεις – Θα συνεχίσουν κινητοποιήσεις ξεκαθαρίζει η ΠΑΣΥΝΟ, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν – Έτοιμος για να εμπλακεί προς αποφυγή νέας απεργίας ο Χατζηπαντέλα

Στα χέρια τόσο του Υπουργού Υγείας, όσο και των εργαζομένων του ΟΚΥπΥ αναμένεται να φτάσει σήμερα η νέα πρόταση του Οργανισμού για συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης εργαζομένων, οι οποίοι προσλήφθηκαν από το 2019 με προσωπικά συμβόλαια.

Advertisement

Από πλευράς Υπουργείου Υγείας ο Μιχάλης Χατζηπαντέλα ευχήθηκε να είναι μια πολύ καλή πρόταση, ώστε να την δεχτούν οι συντεχνίες των εργαζομένων και δήλωσε έτοιμος να εμπλακεί σε αντίθετη περίπτωση προς αποφυγή νέων κινητοποιήσεων που θα φέρουν και νέους μπελάδες στα Νοσηλευτήρια.

Πάντως, οι συντεχνίες που συμμετείχαν και στην προειδοποιητική απεργία την περασμένη βδομάδα παραλύοντας για δύο ώρες τα Νοσοκομεία, ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και ότι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, εάν δεν έχουν μία πρόταση ενώπιόν τους που να τους ικανοποιεί πλήρως.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο εκπρόσωπος τύπου της ΠΑΣΥΝΟ Θεόδωρος Πετέλης ξεκαθάρισε ότι οι εργαζόμενοι του ΟΚΥπΥ αναμένουν σήμερα μία πρόταση που θα είναι διαφορετική με αυτά που ακούνε εδώ και καιρό. «Σε αντίθετη περίπτωση κι αν δεν μείνουμε ικανοποιημένοι σίγουρα θα συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας, ώστε να πάρουμε το αυτονόητο» είπε.

Από πλευράς ΟΚΥπΥ όπως διαμηνύθηκε προ ημερών μέσω του εκπροσώπου τύπου του Οργανισμού, ζητούν όπως γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος με εργασιακή ειρήνη γιατί μόνο έτσι, όπως ισχυρίζονται, θα βρεθεί λύση και όχι με απεργίες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network