MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Στο αεροδρόμιο Πάφου οι ανακριτές του FBI για το καθηλωμένο αεροσκάφος. Σε εξέλιξη η επιχείρηση (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Έφτασαν στο αεροδρόμιο Πάφου οι εμπειρογνώμονες του FBI – Εν αναμονή εξελίξεων στο θέμα του καθηλωμένου αεροσκάφους για το οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι συμμετείχε σε πολεμικές επιχειρήσεις στη Λιβύη – Δείτε εικόνες από την άφιξη των ανακριτών

Με αυτοκίνητα ενοικιάσεως, έφτασαν στο αεροδρόμιο Πάφου οι ανακριτές του FBI, που όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό δημοσίευμα της Cyprus Times, έφτασαν στην Κύπρο προκειμένου να ανοίξουν το αεροσκάφος που βρίσκεται καθηλωμένο και σφραγισμένο σε ειδικό υπόστεγο, προκειμένου να διαπιστωθεί το περιεχόμενο του.

Advertisement

Το κλιμάκιο των ξένων ανακριτών, με την άφιξη του στο χώρο του αεροδρομίου, παραλήφθηκε από αστυνομικούς του ΤΑΕ Αρχηγείου που τους οδήγησαν με περιπολικά στο χώρο όπου βρίσκεται το καθηλωμένο αεροσκάφος.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, στο χώρο όπου βρίσκεται το υπόστεγο μετέβησαν γύρω στα 10 άτομα, ενώ η όλη επιχείρηση στήθηκε με μεγάλη προσοχή και μυστικότητα τις προηγούμενες μέρες.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο και την άφιξη των ανακριτών:

Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος που βρίσκεται από το 2019 στην Κύπρο εντοπίστηκε τελικά πριν από ένα μήνα. Σύμφωνα με αναφορές, ανήκει σε ιδιωτικό στρατό και εκτιμάται ότι ενεπλάκη σε επιχειρήσεις στη Λιβύη, όπου και μετέφερε οπλισμό παραβιάζοντας το εμπάργκο.

Η ιστορία του αεροσκάφους καταγράφεται στην έκθεση του Συμβουλίου Ασφαλείας για την κατάσταση στη Λιβύη, ημερομηνίας 8 Μαρτίου 2021. Συγκεκριμένα, με δημοσιευμένη και σχετική φωτογραφία, αναφέρεται ότι σχέδιο πτήσης για τη Λάρνακα, υποβλήθηκε τον Ιούλιο του 2019, αν και αυτό ίσως να μην είναι ακριβές, καθώς δεν υπάρχει καταγεγραμμένο κανένα δεδομένο για την εκεί προσγείωση του αεροσκάφους. Το όλο θέμα απασχόλησε τις προηγούμενες μέρες και τον ξένο τύπο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network