MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Στέγνωσαν» τους servers και άρχισαν να επαναλειτουργούν οι κυβερνητικές ιστοσελίδες (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μερική επαναλειτουργία των ιστοσελίδων του δημοσίου – Άρχισε η επαναφορά τους μετά τη διαρροή νερού στους servers – Οι ειδικοί τους έχουν στεγνώσει, είπε νωρίτερα ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών

Άρχισε η σταδιακή επαναλειτουργία των ιστοσελίδων του δημοσίου η λειτουργία των οποίων διακόπηκε μετά τη διαρροή νερού στο κτήριο του Υπουργείου Οικονομικών, σε χώρο που γειτνιάζει με το δωμάτιο, όπου βρίσκονταν οι διακομιστές που παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για όλο τον κυβερνητικό κόμβο.

Advertisement

Όπως ανέφερε νωρίτερα σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Παντελή, οι τεχνικοί έχουν στεγνώσει τους διακομιστές και τους εξετάζουν, κατά πόσον έχουν υποστεί ζημιά από τη διαρροή νερού.

Δείτε μερικές εικόνες από τις ιστοσελίδες που επαναλειτούργησαν σήμερα:

Οι προσπάθειες προκειμένου να επαναλειτουργήσουν οι διακομιστές (servers), όπως είχε αναφέρει, ξεκίνησαν από απόψε και θα συνεχιστούν και αύριο το πρωί.

«Οι πλείστοι (διακομιστές) λειτουργούν», είπε ο κ. Παντελή, προσθέτοντας ότι θα συνεχιστούν οι προσπάθειες και για τους υπόλοιπους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network