MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

SOS για αγέλη αδέσποτων σκύλων στον Στρόβολο. Συνάντηση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης

Advertisement

Sponsored by exness

Συνάντηση στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για να βρουν λύση για τα αδέσποτα στον Στρόβολο – Αγέλη σκύλων παραμένει ελεύθερη και τρομοκρατεί πολίτες σε διάφορα σημεία – Δεν κατάφεραν να την περιορίσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες παρά τις προσπάθειες παγίδευσης – κώδωνας κινδύνου από τον Δήμο Στροβόλου

Στο επίκεντρο συνάντησης που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι (12:00) στο Υπουργείο Δικαιοσύνης αναμένεται να τεθεί το θέμα αδέσποτων σκύλων που κάνει εδώ και μερικές βδομάδες «σαφάρι» σε διάφορες περιοχές του Στροβόλου, τρομοκρατώντας ανυποψίαστους πολίτες.

Advertisement

Στη σύσκεψη που ορίστηκε για να συζητηθούν και άλλα θέματα του Δήμου Στροβόλου με την Υπουργό Δικαιοσύνης, αναμένεται να τεθεί πρώτο στην ατζέντα το θέμα των αδέσποτων σκύλων, καθώς ο Δήμος εξέπεμψε SOS μετά από δεκάδες καταγγελίες πολιτών.

Στη συνάντηση θα είναι παρών και ο Αρχηγός της Αστυνομίας σε μία προσπάθεια να εξευρεθεί σύντομα λύση. Πάντως, με οδηγίες του Στέλιου Παπαθεοδώρου αστυνομικοί με ειδικά κλουβιά προσπάθησαν να παγιδεύουν τους σκύλους, χωρίς ακόμα αποτέλεσμα.

Μιλώντας στη Cyprus Times ο Δήμαρχος Στροβόλου Αντρέας Παπαχαραλάμπους προ ημερών είχε εκφράσει τις ανησυχίες του για την αγέλη σκύλων καθώς σε κάποιες περιπτώσεις κινδύνευσαν πολίτες, ενώ οι σκύλοι σύμφωνα με καταγγελίες έχουν θανατώσει και αρκετά γατάκια.

Ο Δήμος Στροβόλου σε νέα ανακοίνωση υπογραμμίζει ότι η κατάσταση εγκυμονεί κινδύνους. Τα αδέσποτα μάλιστα δεν εντοπίζονται μόνο στο Γραμμικό Πάρκο, αλλά και σε άλλες περιοχές σε πάρκα όπου συχνάζουν παιδιά στον Άγιο Δημήτριο, καθώς και στους χώρους της Αγγλικής σχολής.

Το κοινό καλείται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να επικοινωνεί στο τηλέφωνο 99643044 ή στη Γραμμή του Πολίτη της Αστυνομίας στον αριθμό 1460, εάν έχει οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία, ή εισήγηση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network