MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ρότσας για αναδιάρθρωση δανείου: «H Altamira θα κερδίσει περισσότερα απ’ όσα δανείστηκα…» (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν μπορώ επειδή είμαι πολιτικά εκτεθειμένο πρόσωπο; διερωτήθηκε ο πρώην Βουλευτής του ΔΗΣΥ. Χρήστος Ρότσας για τα περί αναδιάρθωσης δανείου και πιστωτικών διευκολύνσεων – Απαντά στα όσα του καταλογίζονται – Ανέφερε ότι η Altamira θα κερδίσει περισσότερα από τα χρήματα που ο ίδιος δανείστηκε

Advertisement

Την δική του απάντηση αναφορικά με τα περί αναδιάρθρωσης δανείου έδωσε ο πρώην Βουλευτής του ΔΗΣΥ Χρήστος Ρότσας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» της τηλεόρασης του «ΣΙΓΜΑ» και απαντώντας στα όσα λέχθηκαν στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού, ο κ. Ρότσας διερωτήθηκε εάν δεν μπορεί να κάνει αναδιάρθρωση δανείου επειδή είναι πολιτικά εκτεθειμένο πρόσωπο.

Ο κ. Ρότσας ανέφερε πως σύναψε δάνεια κατά τα έτη 2007-2008. Σημείωσε πως λόγω κρίσης μειώθηκε η αξία του ακινήτου σε σημείο πιο κάτω από το ύψος του δανείου την ώρα που αυτό αυξανόταν, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο Συνεργατικό για αναδιάρθωρη. Μάλιστα έδωσε, όπως συμπληρώνει, και οικόπεδο στην περιοχή της Κοκκινοτριμιθιάς το οποίο κοστολογήθηκε πολύ πιο χαμηλά από την αντικειμενική αξία που έχει σήμερα.

Συνολικά ο κ. Ρότσας ανέφερε ότι η Altamira θα κερδίσει περισσότερα χρήματα από τα ακίνητα, από αυτά που δανείστηκε ο ίδιος κατά τα εν λόγω έτη.

Πάντως, προέβη σε παραδοχή, ότι διευθυντικά στελέχη της πρώην ΣΠΕ Στροβόλου, τα οποία ήταν φιλικά του πρόσωπα, εγγυήθηκαν όριο παρατραβήγματος, υποστηρίζοντας ότι το παρατράβηγμα δεν συμπεριλήφθηκε στην αναδιάρθρωση του δανείου του. Επί του θέματος συμπλήρωσε καταλήγωντας πως πρόκειται για συνήθη πρακτική στον Συνεργατισμό στελέχη να εγγυόνται ο ένας τον άλλον, φίλους και συγγενείς τους.

Δείτε και σχετικό βίντεο:

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network