MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Altamira Real Estate: Οικιστικά οικόπεδα σε περιζήτητες περιοχές της Λεμεσού από €75.000

Advertisement

Sponsored by exness

Η τεράστια ανταπόκριση του κοινού έφερε νέες προσθήκες ακινήτων και επέκταση της εκστρατείας μέχρι τις 13 Ιουλίου

Μοναδικά ετοιμοπαράδοτα οικιστικά οικόπεδα σε περιζήτητες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού και συγκεκριμένα στον Ύψωνα, τον Άγιο Αθανάσιο, την Αγία Φύλα, την Επισκοπή, τα Κάτω Πολεμίδια και την Παλώδια, διαθέτει προς πώληση η Altamira Real Estate μέσα από την ανανεωμένη ηλεκτρονική της πλατφόρμα, www.altamirarealestate.com.cy.

Advertisement

Με αφορμή το λανσάρισμα της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας της, η Εταιρεία διαθέτει προς πώληση εκατοντάδες νέα ακίνητα σε όλες τις περιοχές της Κύπρου, δίνοντας την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους αγοραστές να αποκτήσουν το ακίνητο της επιλογής τους, στην τιμή που τους ταιριάζει.

Μάλιστα, λόγω της τεράστιας ανταπόκρισης του κοινού από την πρώτη μέρα έναρξης της καμπάνιας στις 16 Ιουνίου, η Altamira Real Estate αποφάσισε την επέκτασή της μέχρι την Τρίτη 13 Ιουλίου, εμπλουτίζοντας την ήδη μεγάλη γκάμα επιλογών με πέραν των 90 νέων ακινήτων.

Τα οικιστικά οικόπεδα συγκεντρώνουν ήδη μεγάλο ενδιαφέρον για αξιοποίηση τόσο από επιχειρηματίες ανάπτυξης γης όσο και από ιδιώτες, κυρίως λόγω της τοποθεσίας τους αλλά και των εξαιρετικών ποιοτικών χαρακτηριστικών που διαθέτουν. Είναι ιδανικά τόσο για νεαρά ζευγάρια που αναζητούν τη μόνιμή τους κατοικία όσο και για ανέγερση οικιστικών μονάδων.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή του Ύψωνα εντοπίζεται οικιστικό οικόπεδο εντός του οποίου μπορούν να ανεγερθούν δύο διώροφες κατοικίες και το οποίο διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €150.000.

Στην ίδια επαρχία και συγκεκριμένα στον Άγιο Αθανάσιο εντοπίζεται επίσης, ένα οικιστικό οικόπεδο που εφάπτεται σε χώρο πρασίνου, διαθέτει πρόσωπο περί τα 28 μέτρα και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €170.000.

Στην ενδεικτική τιμή των €220.000 διατίθεται οικιστικό οικόπεδο που είναι τοποθετημένο σε μία όμορφη περιοχή της Αγίας Φύλας, με θέα την πόλη της Λεμεσού.

Στην ίδια περιοχή εντοπίζεται επίσης οικόπεδο που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €230.000 και το οποίο προσφέρει πανοραμική θέα.

Οικιστικό οικόπεδο που βρίσκεται στην κοινότητα Επισκοπής και είναι ιδανικό για ανέγερση δύο διώροφων κατοικιών, πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €130.000.

Παράλληλα, στην κοινότητα Παλώδιας της επαρχίας Λεμεσού πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €240.000 ένα οικιστικό οικόπεδο που είναι κατάλληλο για ανέγερση διώροφων κτηρίων και θεωρείται ως ιδανική επιλογή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης ή/και ιδιώτες.

Στην ίδια περιοχή εντοπίζεται μερίδιο οικιστικού οικοπέδου που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €75.000 και είναι ιδανικό για ανέγερση τριώροφου κτηρίου.

Υποβολή προσφορών μέχρι τις 13 Ιουλίου 2021

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν δικαίωμα υποβολής προσφορών μέχρι την Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 και ώρα 10 το πρωί.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά.

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network