MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ψάχνουν φόρμουλα για λεωφορεία, με δυσκολία μετακινήσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Ψάχνουν φόρμουλα οι εταιρείες –  Με δυσκολίες αύριο μετακινήσεις με λεωφορεία – Τι λέει το Υπουργείο Μεταφορών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων σύσκεψη υπό τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη παρουσία Λειτουργών του Υπουργείου με εταιρείες που έχουν αναλάβει συμβάσεις δημόσιων επιβατικών μεταφορών. Κύριο θέμα της σύσκεψης ήταν ο επηρεασμός των δημόσιων μεταφορών και εξετάστηκε πώς μπορούν οι εταιρείες να εξυπηρετήσουν το κοινό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Advertisement

Οι εταιρείες ανέλαβαν να μελετήσουν εναλλακτικούς τρόπους και θα ανακοινώσουν σύντομα πώς θα επηρεαστούν από αύριο μαθητές και λοιπό επιβατικό κοινό. Μετά από οδηγίες του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, προτεραιότητα θα δοθεί στους κατοίκους των ορεινών περιοχών, καθώς και σε επιβάτες που εκτιμάται ότι δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν διαφορετικά.

Αύριο θα ανακοινωθεί πότε θα πραγματοποιηθεί η παραλαβή του εξοπλισμού για το αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης, και άρα πότε προγραμματίζεται να επανέλθουν τα λεωφορεία στην κανονική εξυπηρέτηση του κοινού.

Το κοινό καλείται να εξεύρει άλλους τρόπους μετάβασης τις αμέσως επόμενες ημέρες, ώστε να μειωθεί η ταλαιπωρία τους στο ελάχιστο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network