MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Προβλήματα των κατοίκων ενορίας Αγίου Νικολάου, συζήτησε ο Δήμαρχος Λάρνακας

Advertisement

Sponsored by exness

Προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της ενορίας Αγίου Νικολάου, μεταξύ των οποίων η κατάσταση των δρόμων και η συντήρηση των πεζοδρομίων, συζήτησε ο Δήμαρχος Λάρνακας και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι «την Τετάρτη 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου με κατοίκους της ενορίας Αγίου Νικολάου και συγκεκριμένα της περιοχής που βρίσκεται περιμετρικά του Ιερού Ναού.

Advertisement

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Δροσιάς Κ.Β. «Μιχαλάκης Παρίδης» και οι κάτοικοι υπέβαλαν παράπονα, αλλά και εισηγήσεις προς τον Δήμαρχο και στους Δημοτικούς Συμβούλους».

Μεταξύ άλλων τα θέματα που συζητήθηκαν «αφορούσαν την κατάσταση των δρόμων και της συντήρησης πεζοδρομίων, της καθαριότητας των σχαρών απορροής των όμβριων υδάτων, καθώς και το πρόβλημα που δημιουργείται με τα απορρίμματα των σκύλων σε πεζοδρόμια και ανοικτούς χώρους. Παράλληλα έγινε αναφορά στα υφιστάμενα εγκαταλειμμένα υποστατικά που υπάρχουν στην περιοχή, τα οποία χρήζουν άμεσης καθαριότητας, αφού αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία και σε κάποιες περιπτώσεις γίνονται εστία πολλαπλασιασμού τρωκτικών».

Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ανέφεραν πως «για κάποια θέματα τα οποία μπορούν να επιλυθούν άμεσα, θα ληφθούν τα ανάλογα μέτρα. Για άλλα ζητήματα τα οποία χρήζουν περαιτέρω ενέργειας θα μελετηθούν και θα επιλυθούν σε εύθετο χρόνο».

Ο Δήμαρχος Λάρνακας «έγινε δέκτης αρκετών παραπόνων αναφορικά με περιττώματα σκύλων και στη συνάντηση ανέφερε στους κατοίκους ότι ο Δήμος καταβάλλει ιδιαίτερες προσπάθειες μέσω εκστρατειών και άλλων τρόπων, ενώ τοποθετεί ειδικούς κάδους και σακουλάκια για περισυλλογή. Δυστυχώς, είπε ο Ανδρέας Βύρας, είναι θέμα συνείδησης αφού πολλοί από τους συνδημότες μας δεν χρησιμοποιούν τα σακουλάκια, με αποτέλεσμα να μην σέβονται τους άλλους συμπολίτες μας και να δημιουργείται αυτό το σοβαρό πρόβλημα».

Σημειώνεται ότι λόγω της μεγάλης έκτασης της ενορίας Αγίου Νικολάου θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις του Δημάρχου Λάρνακας με τους κατοίκους, με στόχο να καλυφθεί ολόκληρη η περιοχή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network