MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Νατάσα Ιωάννου της ΕΔΕΚ καταγγέλλει Γεάδη του ΕΛΑΜ στην Αστυνομία

Advertisement

Sponsored by exness

Ένταση έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA μεταξύ Νατάσας Ιωάννου και Γεάδη Γεάδη – Η υποψήφια Ευρωβουλευτής μετέβη στο Αρχηγείο για να καταγγείλει το περιστατικό

Advertisement

Σε αστυνομικό τμήμα η δημοσιογράφος και υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ Νατάσα Ιωάννου.

Ο λόγος, η λεκτική διαμάχη που είχε εντός και εκτός του στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού SIGMA με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδη Γεάδη.

Σε επικοινωνία που είχε η Cyprus Times με την Νατάσα Ιωάννου, μας ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε κυρίως εκτός στούντιο, κατά την αποχώρηση τους από τον τηλεοπτικό σταθμό Σίγμα.

Όπως μας ανέφερε, ο κ. Γεάδης την απείλησε λέγοντας «Θα φάεις και εσύ μια πέτρα πάνω στο κεφάλι», ενώ πρόσθεσε ότι έτρεμε ολόκληρος και ήταν εκτός ελέγχου.

Πάντως φανερά φορτισμένη, η Νατάσα Ιωάννου εξέφρασε φόβους, γι’ αυτό και μετέβη στο Αρχηγείο Αστυνομίας για να καταγγείλει το περιστατικό.

H Cyprus Times επικοινώνησε και με τον κύριο Γεάδη ο οποίος δε θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Καταδικάζει την φραστική επίθεση της υποψήφιας ευρωβουλευτού Νατάσας Ιωάννου η ΕΔΕΚ

Το Κ.Σ. ΕΔΕΚ καταδικάζει την φραστική επίθεση και απειλή κατά της σωματικής ακεραιότητας της υποψήφιας ευρωβουλευτού Νατάσας Ιωάννου, από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ακροδεξιού κόμματος ΕΛΑΜ, κ. Γεάδη Γεάδη.

Η αδυναμία του κ. Γεάδη να απαντήσει κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του Σίγμα για τις θέσεις του κόμματός του απέναντι στη Χούντα και για τις κατηγορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ότι στελέχη του ΕΛΑΜ φέρονται ως ύποπτοι σε έκνομες δραστηριότητες (κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών, παροχή «προστασίας» έναντι αμοιβής), έθεσε τον κ. Γεάδη εκτός εαυτού.

Γι’ αυτό καλούμε τους πολίτες οι οποίοι εμφορούνται από δημοκρατικά και αντιρατσιστικά αισθήματα να καταδικάσουν έμπρακτα τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network