MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Μία όμορφη μέρα στο χώρο ψυχαγωγίας του My Mall με μηνύματα ισότητας (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μια όμορφη ημέρα με μηνύματα ισότητας στον χώρο ψυχαγωγίας το My Mall – Άτομα με αναπηρίες από το Κέντρο Ημέρας Πρόσβαση και παιδάκια από το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ιωάννη είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να παίξουν

Με στόχο να σταλεί το ισχυρό μήνυμα ότι τα άτομα με αναπηρίες έχουν ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες, διοργανώθηκε χθες εκδήλωση στον χώρο ψυχαγωγίας του Μy Mall.

Advertisement

Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνολικά 63 άτομα, μικροί και μεγάλοι από το Κέντρο Ημέρας Πρόσβαση και το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Ιωάννη που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια όμορφη μέρα.

Συγκεκριμένα, οι προσκεκλημένοι του Play Planet στο My Mall Limassol, είχαν την ευκαιρία να παίξουν bowling και να γνωριστούν μεταξύ τους.

Σε δηλώσεις του στην Cyprus Times o Διευθυντής της εταιρίας A.H.S. PLAYPLANET που διαχειρίζεται τον χώρο ψυχαγωγίας του My Mall, Ραφαέλλος Χατζιμιτσής, ανέφερε ότι «στόχος της εκδήλωσης ήταν άτομα με αναπηρίες να συναναστραφούν με παιδιά από το δημοτικό σχολείο και μέσα από την εκδήλωση να σταλεί το μήνυμα όλοι έχουν ίδια δικαιώματα στο παιχνίδι και γενικότερα στην ζωή».

Δείτε Εικόνες:

Ο κ. Χατζιμιτσής ανέφερε ότι στο παρελθόν έγιναν και άλλες εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης για άτομα με αναπηρίες σημειώνοντας ότι η εταιρία θα συνεχίσει και στο μέλλον παρόμοιες δράσεις.

Στον χώρο ψυχαγωγίας του My Mall θα είναι πάντα ευπρόσδεκτα τα παιδιά με αναπηρίες και θα κάνουμε οτιδήποτε είναι δυνατό για να νιώθουν άνετα, τόνισε ο κ. Χατζιμιτσής.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network