MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Εγγραφή ΑΜΕΑ για πιλοτικό πρόγραμμα Έξυπνης Πόλης του Δήμου Λευκωσίας

Advertisement

Sponsored by exness

Εγγραφή ΑΜΕΑ για πιλοτικό πρόγραμμα Έξυπνης Πόλης του Δήμου Λευκωσίας

Ο Δήμος Λευκωσίας, στην προσπάθεια του να αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα παροχής ποιοτικών υπηρεσιών στάθμευσης σε ΑΜΕΑ, υπό το πρίσμα του πιλοτικού προγράμματος της Έξυπνης Πόλης, παρέχει 30 δωρεάν άδειες χρήσης με BLEtag.

Advertisement

Ανακοίνωση από τον Δήμο αναφέρει ότι το BLEtag ενσωματώνει τεχνολογία Bluetooth επιτρέποντας την διασύνδεση και αναγνώριση από τον αισθητήρα στάθμευσης του οχήματος το οποίο χρησιμοποιείται από ΑΜΕΑ.

Η ηλεκτρονική αναγνώριση επιτρέπει στους τροχονόμους του Δήμου να ελέγξουν έγκαιρα και έγκυρα την χρήση του χώρου στάθμευσης από ΑΜΕΑ αποτρέποντας την πιθανότητα παράνομης δραστηριότητας από δημότες. Κατ’ επέκταση θα υπάρχει βέλτιστος έλεγχος σε σχέση με την ορθή χρήση των χώρων στάθμευσης αποτρέποντας παραβατικές συμπεριφορές.

Προϋπόθεση είναι τα άτομα που θα συμμετέχουν να κυκλοφορούν με το αυτοκίνητο τους συχνά στο κέντρο της πόλης για να γίνεται χρήση της τεχνολογίας και συγκεκριμένα σε κάποια/κάποιες από τις ακόλουθες περιοχές: Εντός των τειχών, Εμπορικό Τρίγωνο, Κ. Μάτση, Καλλιπόλεως.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να συμπληρώσουν την πιο κάτω φόρμα: Εγγραφή ΑΜΕΑ για σκοπούς του πιλοτικού προγράμματος Έξυπνης Πόλης – Δήμος Λευκωσίας (google.com)

Το έργο Smart Nicosia υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Πολιτικής Συνοχής «Θάλεια 2021-2027» με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ. Πληροφορίες για το Smart Nicosia στην ιστοσελίδα του Έργου www.smartnicosia.eu.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network