MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Με τη δεύτερη δόση, εμβολιάστηκε η πρώτη ομάδα οδοντριάτρων της Πάφου

Advertisement

Sponsored by exness

Ολοκληρώθηκε για τη μια ομάδα Οδοντιάτρων της Επαρχίας Πάφου, που αποτελείται από 31 οδοντιάτρους, ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού, με τη δεύτερη δόση, στο κέντρο εμβολιασμού του ΓΝ Πάφου, σύμφωνα με την Πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πάφου και Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής του Παγκύπριου Οδοντιατρικού Συλλόγου Ελένη Αττίκη. Σημειώνεται ότι από τους 118 οδοντιάτρους της Επαρχίας Πάφου δήλωσαν ότι θα εμβολιαστούν γύρω στους 65.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η κ. Αττίκη ανέφερε πως σήμερα ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός για τον Covid- 19 με τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer για την ομάδα των 31 οδοντιάτρων, με ευθύνη και υπευθυνότητα απέναντι στους ασθενείς τους και στο κοινωνικό σύνολο.

Advertisement

Οι Οδοντίατροι της Πάφου, συνέχισε, “παρουσιάστηκαν σήμερα με αισιοδοξία και ελπίδα να θωρακιστούν με τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της COVID – 19, και με υπευθυνότητα απέναντι στους ασθενείς τους και στο κοινωνικό σύνολο, ευχόμενοι για καλύτερες μέρες σε όλους με ασφάλεια”.

Η κ. Αττίκη ανέφερε πως οι υπόλοιποι 34 συνάδερφοι της που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για εμβολιασμό, εμβολιάστηκαν με την πρώτη δόση και αναμένουν τον εμβολιασμό τους με τη δεύτερη δόση σε κατοπινό στάδιο.

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πάφου, σημείωσε, ήταν πανέτοιμος για τον εμβολιασμό των Οδοντιάτρων και εξέφρασε την ικανοποίηση της για το ποσοστό προσέλευσης, ενώ ευχαρίστησε και το Υπουργείο Υγείας για τη συμβολή του στην ικανοποίηση του αιτήματος τους. Ενδεικτικά ανέφερε πως από τους 118 οδοντιάτρους της Επαρχίας Πάφου δήλωσαν ότι θα εμβολιαστούν γύρω στους 65.

Επιπρόσθετα εξέφρασε τις ευχαριστίες της πέραν από το Υπουργείο Υγείας, και στον Παγκύπριο Οδοντιατρικό Σύλλογο αλλά και προς τις νοσηλεύτριες του Εμβολιαστικού Κέντρου του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου για τη συμβολή τους .

Επανέλαβε ακόμη πως οι ιδιώτες οδοντίατροι έχουν επανέλθει σε κανονική λειτουργία, παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες οδοντιατρικής φροντίδας και εφαρμόζοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως η η προσέλευση των ασθενών στα Οδοντιατρεία, μόνο κατόπιν ραντεβού.

Σημείωσε ότι σε περιπτώσεις έκτακτων περιστατικών απαιτείται τηλεφωνική συνεννόηση με τον οδοντίατρο πριν τη μετάβαση στο Οδοντιατρείο.

Οι ασθενείς προτρέπονται να προσέρχονται στα οδοντιατρεία χωρίς συνοδό, εκτός εάν αυτό είναι αναγκαίο (π.χ. ανήλικα άτομα, άτομα με κινητικά προβλήματα, κοκ), οπότε και θα επιτρέπεται μόνο ένας συνοδός ανά ασθενή, κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network