MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κύπρος Μιχαηλίδης για υπόθεση ομαδικού βιασμού. «Κάποια δημοσιεύματα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα»

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι πληροφορίες που έρχονται από τα ξένα μέσα ενημέρωσης για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού στην Αγιά Νάπα δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης – Έκανε μάλιστα αναφορά και για σχόλια που γίνονται εκ του πονηρού ενώ παράλληλα επισήμανε πως η Κυπριακή Αστυνομία χειρίζεται την όλη υπόθεση με σοβαρότητα και εχεμύθεια

Advertisement

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας γύρω από την πολύκροτη την υπόθεση του ομαδικού βιασμού στην Αγία Νάπα μίλησε στον ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Θησέα Ιωάννου, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης.

Ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως οι πληροφορίες που εμφανίζονται στα ξένα μέσα ενημέρωσης, και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα είπε, «είμαι σε επαφή ακόμη και με την Πρεσβεία της Κύπρου στο Ισραήλ και τα μηνύματα που παίρνουμε είναι πολύ θετικά σε ότι αφορά την στάση των Ισραηλινών Μέσων Ενημέρωσης αλλά και των Κυπριακών Μέσων Ενημέρωσης, σημείωσε.

«Θεωρώ ότι κάποιες πληροφορίες που διαρρέουν δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θα πρέπει όλοι μας να είμαστε σοβαροί αντικειμενικοί και να βλέπουμε τα πράγματα με κάθε αντικειμενικότητα. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση στην οποία εμπλέκονται τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Οι εξετάσεις συνεχίζονται με πάρα πολύ σοβαρότητα και εχεμύθεια και τα οποιαδήποτε σχόλια γίνονται εκ του πονηρού και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», επισήμανε ο κ. Μιχαηλίδης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network