MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κρυμμένοι πίσω από κουκούλες έδρασαν οι χούλιγκαν. Μελετούν βίντεο… δύσκολος ο εντοπισμός τους (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Ο απολογισμός των χθεσινών επεισοδίων στη Λεμεσό – Απελπισμένοι κάτοικοι της περιοχής – Συστάθηκε ανακριτική ομάδα στο ΤΑΕ Λεμεσού αλλά δύσκολο το έργο τους για εντοπισμό των εμπλεκομένων – Κρυμμένοι πίσω από κουκούλες οι χούλιγκαν… τα έσπασαν και τα έκαψαν για μία ακόμα φορά

Αναίτια και χωρίς να σκεφτούν τίποτα και κανένα έδρασαν για μία ακόμη φορά οι χούλιγκαν  στη Λεμεσό.

Advertisement

Κρυμμένοι πίσω από κουκούλες και κασκόλ, μετέτρεψαν για μία ακόμη φορά την τουρκοκυπριακή συνοικία στη Λεμεσό σε βομβαρδισμένοι τοπίο.

Άφησαν πίσω τους ένα καταστραμμένο ολοσχερώς από τη φωτιά αυτοκίνητο ιδιοκτησία κατοίκου της περιοχή, ζημιές σε 8 συνολικά αυτοκίνητα και τους κατοίκους της περιοχής ξανά τρομοκρατημένους.

Πως εξελίχθηκαν τα επεισόδια

Όπως δημοσίευσε από χθες η Cyprus Times, σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 7 το απόγευμα οπαδοί του Απόλλωνα που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι στην περιοχή του ΠΑΝΣΥΦΙ, πετροβόλησαν δύο οχήματα που περνούσαν μπροστά από το οίκημα τους και στα οποία επέβαιναν οπαδοί της ΑΕΛ που μετέβαιναν στο κλειστό γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με την Καραμπάχ.

Με την ολοκλήρωση του αγώνα, ήρθαν τα αντίποινα.

Ομάδα οπαδών της ΑΕΛ, επιτέθηκε προς το οίκημα που ήταν συγκεντρωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα.

Ακολούθησε «μάχη» μεταξύ των δύο πλευρών.

Περίπου 200 με 250 κουκουλοφόροι, σύμφωνα με την Αστυνομία, επιδόθηκαν σε ανελέητο πετροπόλεμο και ανταλλαγή εκτοξευόμενων πυροτεχνημάτων, πυρσών και φωτοβολίδων. Έσπαζαν και έβαζαν φωτιές σε ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Εν συνεχεία σκορπίστηκαν στους γύρω δρόμους της περιοχής και στον ποταμό και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

Δύσκολο να εντοπιστούν…

Η ειδική ανακριτική ομάδα που συστάθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού για διερεύνηση των επεισοδίων, έπιασε δουλειά από την πρώτη στιγμή, ωστόσο το «έργο» της προμηνύεται δύσκολο αφού οι εμπλεκόμενοι στα επεισόδια έφεραν κουκούλες και κασκόλ με τα οποία κάλυπταν τα πρόσωπα τους.

Από την Αστυνομία γίνεται προσπάθεια να απομονωθούν εικόνες από βίντεο που κάνουν από χθες βράδυ τον γύρο του διαδικτύου. Κλειστά κυκλώματα στο σημείο που έγιναν τα επεισόδια δεν υπάρχουν, ωστόσο δεν αποκλείεται τις έρευνες να βοηθήσουν κλειστά κυκλώματα από άλλα σημεία που ενδεχομένως να κατέγραψαν τους εμπλεκόμενους κατά την μετάβαση τους στο σημείο.

Ήρθε η αντιοχλαγωγική αλλά… ήταν αργά

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, οι κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν χθες βράδυ την απόγνωση τους με την κατάσταση που δημιουργείται συχνά στην περιοχή τους και ζήτησαν από τη μία απομάκρυνση του οικήματος του Απόλλωνα και από την άλλη μεγαλύτερη προστασία από την Αστυνομία.

Το γεγονός ότι χθες βράδυ δεν υπήρχε αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων, ήταν και ο λόγος που οι αρχές πιάστηκαν εξαπίνης.

Όταν κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την Αστυνομία, μέλη της δύναμης μετέβησαν στην περιοχή ωστόσο είχε ήδη προκληθεί «σκηνικό πολέμου». Οι άντρες που είχαν μεταβεί στο σημείο ήταν λίγοι και αδυνατούσαν να περιορίσουν τους οργισμένους χούλιγκαν.

Σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρθηκαν από αστυνομική πηγή, κλήθηκαν ενισχύσεις και γύρω στις 9 και 30 έφτασε στη Λεμεσό αντιοχλαγωγική ομάδα, ωστόσο οι κουκουλοφόροι πρόλαβαν και ολοκλήρωσαν τα έκτροπα τους κι εξαφανίστηκαν.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προς ταυτοποίηση των συμμετεχόντων στα επεισόδια.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network