MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΒΙΝΤΕΟ: «Ήταν πόλεμος. Φωτοβολίδες… ζημιές». Μαρτυρία γείτονα για τα επεισόδια στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Σε απόγνωση οι κάτοικοι της τουρκοκυπριακής συνοικίας μετά και τα άγρια επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ της Πέμπτης – Ζητούν προστασία και απομάκρυνση του οικήματος του Απόλλωνα – «Ήταν πόλεμος. Φωτοβολίδες, τσάκρες, ζημιές…» περιγράφει κάτοικος της περιοχή – Δείτε τη μαρτυρία του

Άνθρωποι σε απόγνωση… Σκηνικό τρόμου έζησαν για μία ακόμη φορά οι κάτοικοι της τουρκοκυπριακής συνοικίας στη Λεμεσό, εξαιτίας των άγριων επεισοδίων που προκάλεσαν το βράδυ της Πέμπτης οπαδοί της ΑΕΛ και του Απόλλωνα.

Advertisement

Έγιναν μάρτυρες πετροβολισμών, ρίψης φωτοβολίδων… μετρούν ζημιές σε οχήματα και περιουσίες. Ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι κουκουλοφόροι έδρασαν και πάλι…

Μάρτυρας των επεισοδίων, κάτοικος της περιοχής, περιγράφει τα όσα είδε να εκτυλίσσονται ενώ καθόταν στην αυλή του. Πετροβολισμοί, φωτοβολίδες και φωτιές.

Άφησαν πίσω τους «βομβαρδισμένο τοπίο»

«Το σπίτι μου είναι 500 μέτρα από εδώ, έσπασαν το αυτοκίνητο, μου έριξαν πέτρα στην κοιλιά, ακόμα λίγο να την φάω στο κεφάλι κι έφυγαν. Αστυνομία και πολιτεία πρέπει να λάβουν μέτρα. Ήταν πόλεμος. Φωτοβολίδες, τσάκρες, ζημιές…» περιγράφει κάτοικος της περιοχή.

Οι κάτοικοι της τουρκοκυπριακής συνοικίας ζητούν απομάκρυνση του οικήματος του Απόλλωνα από την περιοχή και προστασία από την Αστυνομία. Κάποιοι καταγγέλλουν ολιγωρία των αρχών.

H μαρτυρία πολίτη για τα επεισόδια

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, των άγριων επεισοδίων προηγήθηκε καταγγελία οπαδών της ΑΕΛ, ότι δέχτηκαν επίθεση με πέτρες στα οχήματα τους όταν περνούσαν από το ΠΑΝΣΥΦΙ του Απόλλωνα κι ενώ βρίσκονταν καθ’ οδόν για το κλειστό γήπεδο της ομάδας τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον ευρωπαϊκό αγώνα της ΑΕΛ με την Καραμπάχ.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που περιόρισαν τη φωτιά στο όχημα.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού ξεκίνησαν εξετάσεις προς εντοπισμό των συμμετεχόντων στα επεισόδια.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network